Federer redo – blir pappa

En av världens största i väntans tider.<br/>
"En dröm som blir sann"


Roger Federer är i Indian Wells för att för första gången sedan Australian Open ställa sig på en tennisbana i tävlingssammanhang. Men just nu är det ändå inte tennisen som är i fokus när det gäller världstvåan. På hans egen hemsida får alla fans ett lycklig besked:

"Jag har några riktigt underbara nyheter att dela med er alla: Mirka och jag är uppspelta över att berätta att vi ska bli föräldrar i sommar!"

Mirka heter Vavrinec i efternamn och är Federers flickvän sedan början av decenniet. Paret träffades under OS i Sydney 2000 och sedan hon lade sin egen karriär på is är Vavrinec verksam i pojkvännens stall.

"Det här är en dröm som blir sann för oss. Vi älskar barn och ser fram emot att bli föräldrar för första gången. Mirka mår bra och allt går som planerat."

Frågan är hur familjeäventyret påverkar Federers tennisspel. Schweizaren har passerats av Rafael Nadal som världens bästa spelare och många ifrågasätter nu Federers möjligheter att ta tillbaka förstaplatsen. Ett litet barn lär inte göra saken lättare.

Roger Federer och Mirka Vavrinec

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!