Boris Becker avslöjar giftermål

Friade till sitt ex för sju månader sedan. Nu gifter han sig med sin nya tjej.


Finns det någon inom tennisvärlden som vet hur man fixar tjejer så är det en tysk. Efter flera turer med diverse damer har Boris Becker nu hittat sin livskamrat. Fast det trodde han å andra sidan för sju månader sedan också.

I den tyska teveshowen "Wetten, dass..?" berättade Becker att han och flickvännen – modellen Lilly Kerssenberg – ska gifta sig.

– Jag vet att många människor inte förstår mig, men vi är bara människor. Nu vill vi båda gifta oss och är mycket lyckliga, sade Becker under showen enligt tyska Bild.de.

Att han vill gifta sig är väl inget märkvärdigt. Det uppseendeväckande är att tennishjälten för bara sju månader sedan friade till sin dåvarande flickvän, den 16 år yngre modellen Sandy Meyer-Woelden. Men när det förhållandet tog slut sökte sig Becker tillbaka till sin förra kärlek Kerssenberg, och nu inleder de sitt andra set av kärlek.

Det var under en skidresa i St. Moritz, där paret för övrigt ska gifta sig den 12 juni, över nyår som Becker friade till sin 32-åriga blivande fru. Med tanke på att hans vänner var närvarande då han bad Kerssenberg om hennes hand tyder på att det hela var väldigt impulsivt. Men Becker är säker på att beslutet är det rätta.

– Jag litar på Lilly. När jag behövde någon att prata med förra året (efter uppbrottet från Sandy) ringde jag henne och hon lade inte på. Vi förlorade aldrig kontakten under den tiden. Vi gjorde slut som ett par, men aldrig som vänner. Hon var alltid en del av min familj, sade Becker.

Lilly Kerssenberg verkar också tro stenhårt på det kommande äktenskapet och förklarar varför:

– Han är rolig, charmig och sexig. Han tänker alltid på mig i första hand, hans barn, hans mamma och sedan honom själv. Det är det jag älskar med honom, hans uppmärksamhet, och det faktum att vi har samma typ av humor, säger hon.

Tanken på att skaffa barn finns hos de båda. Men än så länge ligger de lågt. Becker säger att de vill kunna fira sitt bröllop ordentligt, men att storken självklart kommer så småningom – helst med två barn.

Boris Becker avslöjar giftermålet – 1:48 in i klippet

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

2 timmar sedan

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.