Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Boris Becker avslöjar giftermål

Sport | 03/03/2009 18:38

Friade till sitt ex för sju månader sedan. Nu gifter han sig med sin nya tjej.

Finns det någon inom tennisvärlden som vet hur man fixar tjejer så är det en tysk. Efter flera turer med diverse damer har Boris Becker nu hittat sin livskamrat. Fast det trodde han å andra sidan för sju månader sedan också.

I den tyska teveshowen "Wetten, dass..?" berättade Becker att han och flickvännen – modellen Lilly Kerssenberg – ska gifta sig.

– Jag vet att många människor inte förstår mig, men vi är bara människor. Nu vill vi båda gifta oss och är mycket lyckliga, sade Becker under showen enligt tyska Bild.de.

Att han vill gifta sig är väl inget märkvärdigt. Det uppseendeväckande är att tennishjälten för bara sju månader sedan friade till sin dåvarande flickvän, den 16 år yngre modellen Sandy Meyer-Woelden. Men när det förhållandet tog slut sökte sig Becker tillbaka till sin förra kärlek Kerssenberg, och nu inleder de sitt andra set av kärlek.

Det var under en skidresa i St. Moritz, där paret för övrigt ska gifta sig den 12 juni, över nyår som Becker friade till sin 32-åriga blivande fru. Med tanke på att hans vänner var närvarande då han bad Kerssenberg om hennes hand tyder på att det hela var väldigt impulsivt. Men Becker är säker på att beslutet är det rätta.

– Jag litar på Lilly. När jag behövde någon att prata med förra året (efter uppbrottet från Sandy) ringde jag henne och hon lade inte på. Vi förlorade aldrig kontakten under den tiden. Vi gjorde slut som ett par, men aldrig som vänner. Hon var alltid en del av min familj, sade Becker.

Lilly Kerssenberg verkar också tro stenhårt på det kommande äktenskapet och förklarar varför:

– Han är rolig, charmig och sexig. Han tänker alltid på mig i första hand, hans barn, hans mamma och sedan honom själv. Det är det jag älskar med honom, hans uppmärksamhet, och det faktum att vi har samma typ av humor, säger hon.

Tanken på att skaffa barn finns hos de båda. Men än så länge ligger de lågt. Becker säger att de vill kunna fira sitt bröllop ordentligt, men att storken självklart kommer så småningom – helst med två barn.

Boris Becker avslöjar giftermålet – 1:48 in i klippet

Skrivet av: