Lördag 27 Nov
Stockholm

Stabaekstjärnan sågar Lagerbäck

– Man blir ju egentligen inte överraskad, jag har aldrig förstått mig på förbundskaptenernas syn på fotboll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

12 mål på 22 matcher och mästare med Stabaek. Johan Andersson är glödhet. Men det duger tydligen inte för Lars Lagerbäck. Han valde i stället att satsa på Djurgårdens Mikael Dahlberg som i år varit bänkad samt spelat mittback och hunnit med endast två mål. Men det är inget nytt menar Andersson.

– Man blir ju egentligen inte överraskad. Jag har aldrig fått grepp om deras sätt att se på fotboll. Jag förstår inte hur dom tänker. Jag tycker att jag borde ha slått ut några namn i den där truppen, säger han.

– Men dom ser absolut inte på fotboll på samma sätt som jag gör. Jag hade aldrig någonsin gått till en klubb som spelar fotboll på landslagets sätt.

Frågar man Andersson har han inte ens varit aktuell och därför har varken Lars Lagerbäck eller Roland Andersson kontaktat 24-åringen.

– Nej, absolut ingen kontakt alls. Och visst är det märkligt men jag orkar inte ställa mig till svars inför dom och begära en förklaring. Det får media sköta om dom tycker det är relevant.

Även Andersson anfallskollega Daniel Nannskog saknades i truppen.

– Nannskog har ju vunnit skytteligan fyra av fem år här. Trots att han är 34 år så ska han vara med i ett sådant här ”januari-landslag” varje dag i veckan. Men dom har väl något emot honom, konstaterar Andersson i en intervju med Fotbollssverige.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela