Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Pim-Pim" tillbaka på allvar

- 07/10/2008, 22:09 -

Joachim "Pim-Pim" Johansson vinnare i comebacken efter 20 serveess.

Johansson var tillbaka med besked och dundrade in 20 serveess.

För ett år sedan var det meningen att Joachim Johansson skulle spela åttondelsfinal i Stockholm open mot Ivo Karlovic. Men det blev aldrig någon match, Johansson tvingades lämna återbud. Efter fjolårets turnering har han inte spelat en enda match. Men på tisdagen mot fransmannen Nicolas Mahut syntes ingen ringrost, han spelade som i fornstora dagar med fantastiskt servande. Han dundrade in tjugo serveess och vann med 7–5, 7–6 (7–5).

Södertäljesonens återkomst på tennisarenan var efterlängtad. Publiken som var ivrigt dirigerade av ett femtontal killar i Södertälje SK-tröjor hejade taktfast fram Johansson som var nöjd att vara tillbaka.

– Att spela inför familjen, Södertäljeklacken och alla andra. . . Det är helt oslagbart, sade Johansson.

Sedan Johansson lade ned sin karriär i februari har tennisträning inte kommit i första hand. Enligt honom själv har han bara tränat 40 timmar.

– Jag kände inte av axeln någonting, sade Johansson som får bekänna färg i nästa omgång då han möter förstaseedade David Nalbandian.

"Pim-Pim" vinnare igen till Stockholmpublikens stora förtjusning.

Skrivet av: