Här är Valves spökliga Halloween-detalj i CS:GO

Halloween börjar närma sig och CS-spelarna får akta sig om de är lättskrämda.


Halloween närmar sig med stormsteg och då vet alla att spökliga detaljer börjar dyka upp. CS:GO-grundarna Valve går inte emot den strömmen.

På forumet Reddit publicerade en användare under onsdagen en bild från när han spelade CS:GO som hade en spöklig detalj.

Bildkälla: Imgur. Bilden som användaren lade upp på Reddit.

Som du ser åkte det helt plötsligt runt ett spöke och flera personer har sedan dess skickat in bilder på spöken som dyker upp när de dödat en annan i spelet.

Bildkälla: Imgur

Reddit verkar tilltaget uppskattas. Det verkar dock inte som att de blir så rädda, det går nämligen att urskölja en viss ironi i deras inlägg.

En använder skriver "Det där skrämde skiten ur mig" medan en annan skriver "jag planerade ju att sova i natt".

Glöm inte att ladda ned vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett ett spöke när du lirat?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.