Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Utlänningarna sågar England

Sport | 17/02/2009 17:05

Roman Pavlyutjenko och Nemanja Vidic gillar inte den engelska livsstilen.

Fler och fler spelare från östra Europa värvas till Premier League. Arsenal köpte över Andrej Arsjavin och Manchester United värvade den serbiska talangen Zoran Tosic. Kul för lagen, mindre kul för spelarna. För nu hörs fler och fler klagomål från de utländska spelarna apråpå den risiga engelska livsstilen och det hemska vädret.

– Jag gillar inte den engelska maten. På Spurs träningscenter är maten högst måttlig. Allt de har är ett simpelt lunchrum, säger Tottenhams ryss Roman Pavlyutjenko till Telegraph.

Andrej Arsjavins fru Julia gillar inte heller England. Hon attackerar de engelska tjejerna och staden London hårt redan efter ett par dagar i det nya landet.

– London är en väldigt skitig stad. Kvinnorna här bryr sig inte om hur de ser ut. Ofta kan man se en kvinna slafsa i sig en hamburgare med fett som droppar på hennes kläder.

Man kan misstänka att åsikten från Pavlyutjenko har att göra med hans mindre lyckade tid så här långt i Premier League. Men den tesen bryts då Manchester Uniteds stjärnback Nemanja Vidic också sågar det engelska livet.

Manchesters huvudattraktion borde vara tågstationens tidtabell över tåg som åker till mindre regniga städer, säger serben och fortsätter:

– De har inte tid att njuta av livet här. Hela veckorna jobbar de stenhårt, och de pratar bara med människor på lunchrasterna.

Visserligen lätt för en fotbollsmiljonär att säga, men han kanske har en poäng. I flera läsarkommentarer håller de engelska invånarna överraskande med om synpunkterna. Du kan läsa några av dem i faktarutan högre upp i texten.

Skrivet av: