Man United klädde av Fulham

Fulham kom till Old Trafford som förlorare och åkte därifrån förnedrade.

Manchester United tog emot Fulham i Premier League i en match som släpade efter sedan tidigare. Ytterligare en ligamatch till helgen och en stenhård Champions League-match som väntar kommande vecka innebar knappast att United sparade på krutet. Hemmalaget körde över sina gäster helt utan problem.

Första halvlek var ett skämt att se. Paul Scholes volleysköt 1-0 på ett skott som Fulhams Mark Schwarzer borde ha tagit, men som han i stället styrde in själv. Strax därefter kombinerade nämnde Scholes och John O'Shea fram bollen till Dimitar Berbatov som stötte in tvåan efter osedvanligt svagt försvarsspel av i synnerhet Aaron Hughes. "Red devils" hade dessutom två bollar i nät som dömdes bort för offside.

I andra halvlek fick Wayne Rooney göra comeback efter frånvaro sedan den 14 januari. Han visade inga tecken på ringrostighet och gjorde 3-0 efter så lite som två minuter på plan då han stötte in en skottpass från Ji-Sung Park.

United slog efter den spiken av helt på tempot och lät Fulham flytta upp sina positioner något. Bobby Zamora och Olivier Dacourt hade var sitt skottläge men ingen av dem mäktade med att träffa mål. Van der Sars nolla, som nu är intakt sedan den 8 november, var aldrig hotad.

Det röda Unitedtåget fortsätter på högfart. När ska det stanna? Blackburn lär inte ha en suck. Har Inter kraften att bromsa djävulsexpressen?

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

igår 20:44
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.