Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man United klädde av Fulham

Sport | 18/02/2009 22:52

Fulham kom till Old Trafford som förlorare och åkte därifrån förnedrade.

Manchester United tog emot Fulham i Premier League i en match som släpade efter sedan tidigare. Ytterligare en ligamatch till helgen och en stenhård Champions League-match som väntar kommande vecka innebar knappast att United sparade på krutet. Hemmalaget körde över sina gäster helt utan problem.

Första halvlek var ett skämt att se. Paul Scholes volleysköt 1-0 på ett skott som Fulhams Mark Schwarzer borde ha tagit, men som han i stället styrde in själv. Strax därefter kombinerade nämnde Scholes och John O'Shea fram bollen till Dimitar Berbatov som stötte in tvåan efter osedvanligt svagt försvarsspel av i synnerhet Aaron Hughes. "Red devils" hade dessutom två bollar i nät som dömdes bort för offside.

I andra halvlek fick Wayne Rooney göra comeback efter frånvaro sedan den 14 januari. Han visade inga tecken på ringrostighet och gjorde 3-0 efter så lite som två minuter på plan då han stötte in en skottpass från Ji-Sung Park.

United slog efter den spiken av helt på tempot och lät Fulham flytta upp sina positioner något. Bobby Zamora och Olivier Dacourt hade var sitt skottläge men ingen av dem mäktade med att träffa mål. Van der Sars nolla, som nu är intakt sedan den 8 november, var aldrig hotad.

Det röda Unitedtåget fortsätter på högfart. När ska det stanna? Blackburn lär inte ha en suck. Har Inter kraften att bromsa djävulsexpressen?

Skrivet av: