Stockholm

Här är Zlatans fint – som är en miljonsuccé på Youtube

Zlatan höll en presskonferens under måndagen.
1 av 2
Zlatan höll en presskonferens under måndagen. Foto: Bildbyrån/Niklas Larsson
Zlatan och Sverige möter Danmark på onsdag och Belgien på söndag.
2 av 2
Zlatan och Sverige möter Danmark på onsdag och Belgien på söndag. Foto: Bildbyrån/Niklas Larsson

Zlatan Ibrahimovic är en favorit på Youtube. Den senaste succén är en imponerande fint som flera miljoner har sett på bara några dagar.


Läs mer
Sveriges trupp

Här är Sveriges trupp till träningsmatcherna mot Danmark 28 maj och Belgien 1 juni.

Zlatan Ibrahimovic är som bekant omåttligt populär, både i och utanför Sverige. Det kan Paris Saint-Germain dra nytta av, inte bara på planen, utan även på sin officiella Youtube-kanal.

Under torsdagen publicerade de en film med ett trick som Zlatan gjorde på en PSG-träning redan i februari. På bara några dagar har klippet fått drygt 3,4 miljoner visningar.

"Alla tänker på semestern"

Zlatan är just nu med på svenska landslagets samling inför träningslandskamperna mot Danmark och Belgien den här veckan. På en presskonferens på måndagen var han dock inte allt för entusiastisk inför matcherna, trots att han bara är ett enda mål från att tangera rekordet som landslagets bästa målskytt någonsin.

– De här två matcherna är helt oviktiga. Alla tänker på semestern. Vi ska bara spela av dem och sedan är det semester. Vi ska inte spela VM. Men vi ska göra det så bra som möjligt av de här två matcherna, spela som Erik vill och sedan är det semester, sa han till den samlade presskåren.

Se den virala succén från PSG:s Youtube-kanal:


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.