1 av 2
- Foto: Bildbyrån
2 av 2
- Foto: Bildbyrån

Ännu en från HIF till BoIS

Landskronas Henke Larsson får en assisterande tränare i form av Hans Eklund. Även han har förflutet hos ärkerivalen Helsingborgs IF.


Det är mycket Helsingborgs IF i dagarna. Om det inte handlar om nye tränare Conny Karlssons avsaknad av tränarutbildning så handlar det som Henrik Larsson som tagit över som tränare för ärkerivalen Landskrona BoIS i Superettan.

Nu är klubben delvis på tapeten igen då huvudtränaren Henke utsett sin assistent i BoIS: det handlar om Hans Eklund som tidigare var firad stjärna i just HIF. Även den förre landslagsspelaren Jörgen Pettersson kommer  att ingå i tränartrojkan.

- Nu är tränarsidan färdig och därmed kan vi koncentrera oss på nya spelare till truppen, säger sportchefen Mats Aronsson till Landskronas hemsida.

Hasse Eklund har tillfälligt varit tränare i HIF, det var under några månader sommaren 2006, skriver TT. Han har också varit tipselittränare och assistent till Stuart Baxter i samma förening.

Eklund har även spelat i klubbar som Viborg FF, Servette FC och Östers IF. Han vann den allsvenska skytteligan för Öster redan 1992 och avslutade sin spelarkarriär i HIF.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!