1 av 3
- Foto: BERTIL ERICSON/SCANPIX
2 av 3
- Foto: BERTIL ERICSON/SCANPIX
3 av 3
- Foto: BERTIL ERICSON/SCANPIX

Allsvenskan kallar - men Sema kan stanna i Bajen

" Jag tänker egentligen inte särskilt mycket på framtiden."


Semas karriär

Maic Sema inledde karriären i IF Sylvia innan han lämnade för IFK Norrköping 2006. Men där gick det inte bra för mittfältaren, som inte ens spela en enda match. Han flydde i stället snabbt tillbaka till IF Sylvia, där han stod för tre mål på 25 matcher.

Året därpå, 2008, lämnade han för Stockholm och Hammarby. Men någon succé blev det inte för liraren, som var med när laget degraderades till superettan.

STOCKHOLM. Maic Sema är på väg bort från Hammarby efter att kontraktsförhandlingarna med klubben tidigare har avstannat. Samtidigt rycker ett flertal allsvenska klubbar i den 22-årige mittfältaren.

– Det finns ett visst intresse och några klubbar följer honom. Och i dagsläget är det främst allsvenska klubbar, säger spelarens agent Martin Klette till Nyheter24.

Sema, som sitter på ett utgående kontrakt, tackade nej till Hammarbys slutbud så sent som i juli. Trots det stänger han ändå inga dörrar för en fortsättning med stockholmarna.

– Jag tänker egentligen inte särskilt mycket på framtiden. Men det kan säkert fortfarande bli Bajen för mig, jag vet inte, säger han till Nyheter24.

"Är besviken"

Mittfältaren kom till Hammarby sommaren 2008 och inom loppet av två år var han med när Bajen degraderades till superettan. Tre år senare - och trots att liraren dessutom har varit en av lagets bästa den här säsongen - är laget fortfarande fast i superettan.

– Säsongen har varit helt okej för min del. Det hade kanske kunnat ha gått lite bättre för laget. Vi ligger inte där vi hade väntat oss. Men det är fortfarande tio matcher kvar. Det är upp till oss att vända på det här och försöka sätta saker tillrätta, säger Sema.

– Det är svårt att sätta fingret på problemet. Vi har har spelat bra, men har inte vunnit tillräckligt många matcher. Självklart är man lite besviken.

Tycker du inte att det är dags för allsvenskt spel för din del?

– I dag spelar jag för ett lag som spelar i superettan och vi ska försöka komma upp. Men som sagt, jag tänker inte på framtiden och det känns bäst så. Det som kommer, det kommer och det tar jag då.

Klette håller dock inte med och menar att det är dags för honom att ta steget upp till den svenska fotbollens finrum.

– Om du menar högre nivå än superettan är svaret ja! Jag tycker han har visat det i Hammarby i år, säger han till Nyheter24.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!