1 av 6
- Foto: Scanpix
2 av 6
- Foto: Scanpix
3 av 6
- Foto: Scanpix
4 av 6
- Foto: Scanpix
5 av 6
- Foto: Scanpix
6 av 6
- Foto: Scanpix

Lista: Här är lirarna Bajen borde värva

Nyheter24 försöker ge Bajens sportchef Gustaf Grauers lite hjälp på traven och presenterar ett gäng lirare som kan - och kanske vill - hjälpa klubben.


Hammarbys nuvarande trupp

Rami Shaaban, målvakt.

Johannes Hopf, målvakt.

Fadi Malke, ytterback.

Erik Figueroa, ytterback.

Jose Monteiro, mittback.

Marcus Törnstrand, mittback.

Monday James, mittback.

Daniel Theorin, mittback.

Andreas Dahl, innermittfältare.

Christophe Lallet, yttermittfältare.

Simon Helg, yttermittfältare.

Max Forsberg, mittfältare/anfallare.

Sebastian Castro-Tello, mittfältare/anfallare.

Sinan Ayranci, anfallare.

STOCHOLM. Hammarby har startat sin stora utrensning och just nu har klubben mindre än tio lirare i truppen. Sportchefen Gustaf Grauers letar efter allt förutom målvakt och vänsterback. Nyheter24 presenterar ett par nyförvärv som kan ge "Sveriges bästa publik" det de förtjänar - ett lag i allsvenskan.

Gabriel Petrovic, Brommapojkarna.

En av superettans bästa spelare spelar inför 50, 8-åringar varannan helg - hur länge kan han stå ut med det? Hade bildat ett innermittfält i toppklass tillsammans med Andreas Dahl

Erik Sundin, Helsingborg.

Okej, "Sudden" kanske är lite mer Stureplan än Söder men han vill hem till Stockholm och kan löpa sönder vilket superettan-gäng som helst. Bonusen vore att sno anfallen från Gnaget. (Minus: Det faktum att Sundin är gnagare).

Maic Sema, Hammarby.

Sema får ses som ett nyförvärv om han väljer att ompröva sitt beslut att lämna Bajen. Stannar han får det anses vara kanske det bästa nyförvärvet.

Petru Racu, Norrköping.

Den moldaviska landslagsmannen har gjort sitt i Peking. Och frågan är om inte Bajen skulle dra nytta av hans vilja på planen? Hans tuppkam från öst vittnar om ett imponerande ointresse för allt som har hänt sen 1993 - slutsats: snubben lever för fotboll. Dessutom kommer han gratis.

Christophe Lallet, Degerfors.

Han gör alltid sin gubbe, målfarlig - och bajare in i ryggmärgen. Lallet lider alltid när han gör mål mot Hammarby - bespara honom från det Grauers.

Peter Samuelsson, Degerfors.

Och sen kan Lellet ta med sin polare från Degerfors. Samuelsson sänkte Bajen med tre baljor i senaste mötet och är stor, stark och målfarlig. Inga konstigheter - bara att betala mer än Degerfors ärkerival Örebro så är saken biff.

Bubblare

David Beckham, LA Galaxy.

Okej, lite orealistiskt kanske.

MEN! Det har ju varit ett väldigt tjat om klubbarnas samarbete - och någon gång vill man ju se lite resultat. Och ärligt talat Beckham är ju som klippt och skuren för söder. Kan ni inte se honom med barnvagn, halsduk och mössa, solbrillor och skägg spatserandes på Skånegatan på jakt efter kläder och doftljus? Mannen med den ljusa rösten är som klippt och skuren för att göra en "Ljungberg". Dessutom är han ett bra kompletent vid frisparkar till Andreas Dahl...

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!