1 av 2
2 av 2

Hermansson nära Almtuna

"Vi skulle ha stor användning för honom."


Daniel Hermansson ser ut att ha hittat en ny klubbadress. Ett par dagar efter att ha fått sparken av Brynäs har 27-åringen kommit i kontakt med allsvenska Almtuna. Mycket tyder på att han hamnar i Uppsala.

- Almtuna är absolut ett alternativ, det är det närmaste man kan komma från Gävle. Jag följer dem ganska mycket och har sett ett par matcher med dem, både i Uppsala och på tv, och de är bra. Det är kul att det går så bra för dem, säger Daniel Hermansson till unt.se.

Almtunas sportchef Martin Öhrstedt har varit lagkamrat med Daniel Hermansson i Brynäs. Han ser gärna att forwarden förstärker hans lagbygge.

- Han har ett ruggigt bra skott, han är rightare vilket vi skulle ha stor användning för. Det jag också minns av honom är att han dessutom en väldigt bra kille att ha i omklädningsrummet, säger Öhrstedt.

För att en affär ska gå i lås krävs det emellertid pengar. Något utrymme för nyförvärv finns det inte i klubbens nuvarande budget.

- Vi måste ha nya slantar om vi ska lyckas med det här. Jag och Jonas får väl gå runt med bössor, skämtar Martin Öhrstedt.

Daniel Hermansson gjorde bara en assist på 23 matcher med begränsad istid innan Brynäs fimpade hans kontrakt i måndags.

Hockeysverige.se

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!