Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Leif Strömberg i hemligt Leksandsmöte

Sport | 17/04/2009 08:38

Södertäljetränaren uppges redan ha tackat ja till nya tränarjobbet.

Kvalserieöverlevaren Leif Strömberg ryktas vara på väg bort från Södertälje. Enligt Aftonbladets källor slutförhandlar han med Leksands klubbledning. Klubbdirektör Håkan Åman, sportchef Mikael Lundström träffade Strömberg för ett hemligt möte i Sala. Han ska då ha fått ett tvåårigt kontraktsförslag.

– Jag har inte betämt mig för vad jag ska göra, inte helt i alla fall. Leksandsryktet vill jag inte säga så mycket om. Får köra med en klassiker; inga kommentarer, säger Leif Strömberg, till Aftonbladet.

Leksand har storsatsat för att återvända till elitserien. De senaste årens försök har däremot misslyckats. Och Strömberg har tidigare klart bevisat överlevnadsinstinkter när Södertälje lyckats klamra sig fast i elitserien trots tuffa tider.

Enligt Aftonbladets källor har Strömberg muntligt tackat ja till att ta över Leksand. Han har toppat dalaklubbens önskelista och planen är att han tar över tillsammans med Christer Olsson, som ska ha huvudansvaret för backarna.

Skrivet av: