Foto: Isabelle Minou
1 av 2
Foto: Isabelle Minou
Foto: Isabelle Minou
2 av 2
Foto: Isabelle Minou

Kalsonger, kändisar och stökighet

Nina Johansson om fredagens En Ohelig Allians.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
frigo.jpg

[img-id:686664] [img-id:686673]

FRIGO REVOLUTIONWEAR
Frigo Revolutionwear är världens mest avancerade och dyraste kalsonger. Deras modeller bjöd på Wet Jock Contest. In och lajka deras Facebook så slipper du missa nästa gång de bestämmer sig att leverera underhållning: Frigo på fejjan

CASA RIVAS
Casa Rivas är stockholmsnattens favvisbubbel med en touch av det där som bubblar under ytan. Du kanske har sett deras banners på Tête-à-tête? De gillar oss vi gillar dem. In och skapa sexnoveller: casarivas.se

Vad tänkte du när du tänker springbreak? Kanske Florida, tjejer i bikini, shots, poolfest och dudes i badtofflor och kepa. Så tänkte vi också. Till att börja med. Det blev visst något annat. Något lite, lite galnare än så. Men, hey, det är ju Ett Oheligt Springbreak vi snackar om. Vi borde alla vant oss. Ändå gick vi alla ifrån Vardagsrummet i fredagsnatt med lyckliga frågetecken i ögongen. Hur FAN kan det bli så stökigt, så roligt, så galet, så fantastiskt om och om igen!?

Men varför ifrågasätta. Kvällen började med att alliansgänget Daniel Glasman, Elenore Säll, jag själv och Zeke Tastas tog hjälp av sina underbara vänner och medstökare Rosanna Endre och Damon Rasti för att klä om Vardagsrummet till något form av frat house. Stöket började ta form.

Glasman tog på sig quarterback-stället och startade en stor beerpong-turnering, Zeke gled runt i kostym och bjöd på Casa Rivas-bubbel till alla snygga gäster (varav de flesta var på plats redan innan 23!!!). Nina och Eleonore tog hand om ett gäng manliga modeller som senare på kvällen skulle tävla i Jock of the night. Boys i världens mest avancerade och dyraste kalsonger från Frigo Revolutionwear alltså. Vem klagar? Framåt 00 var dansgolvet fullt. Emma Stjernlöf höll fanan högt, Bill Skarsgård var lång och stilig, Gina Darawi var urhet i vit skinnväst och Sofi Fahrman gled in och spred glädje med Stockholms skönaste leende. Vad mer kan man begära av en helt vanlig fredagkväll? Mmm, just det. Nu är det ju inte en vanlig fredakväll, utan en Ohelig sådan.

Alltså började killarna i Frigo slita sönder sina kläder, hälla vatten på sig själva och dansa som om det vore, tja, Springbreak. Allt medan både tjejer och killar skrek rakt ut i ren upphetsning. Efter Jock of the night gjort sitt så gick det inte att dämpa stämningen. Det gick spikrakt upp, upp, upp. Stökigaste kvällen i Vardagsrummets historia.

Och vi har bara er att tacka! Er och Dylan McKay och Justin Bieber såklart.

XOXO

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!