Mest lästa

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Höjda priser på bensin och diesel: Så dyrt blir det att tanka

Ledande drivmedelskedjor höjer priserna på bensin och diesel efter helgen.

Dotter hoppar av Eurovision Song Contest i protest: "Känns inte rätt"

Dotter och Titiyo sällar sig till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj. ”Har inte mer att säga än att det inte känns rätt", skriver Dotter till Expressen.

Fiskare drog upp död kropp i nätet

Besättningen ombord MS Kongsfjord trålade efter räkor i Barents hav när de i fredags kväll fick en obehaglig överraskning. I nätet låg en död kropp.

Varning för ymnigt snöfall – här kan det komma 10 centimeter

SMHI varnar för risk för "extra besvärligt väglag" under torsdagsmorgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är regn och snöfall.

Ica-banken: Då ska du aldrig swisha

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. – Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.

Israel angrep Iran – så påverkas din ekonomi

Barnvakt våldtog flicka under flera år

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Ludvig Åberg flyger vidare – efter succén i US Masters

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Dotter hoppar av Eurovision Song Contest i protest: "Känns inte rätt"

Dotter och Titiyo sällar sig till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj. ”Har inte mer att säga än att det inte känns rätt", skriver Dotter till Expressen.

Medina hoppar av Eurovision Song Contest i protest

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det att tanka nu

Ledande drivmedelskedjor – som så sent som i måndags höjde priserna på bensin, diesel och fordonsgas – sänker nu priserna på samtliga fossila drivmedel.

Deklaration 2024: Så får du skatteåterbäringen på en vecka

Över 34 miljarder kommer att betalas ut i skatteåterbäring i april – ett rekord, uppger Skatteverket i ett pressmeddelande. Det är 7 miljarder mer än i fjol.

Han hoppar av ”Gift vid första ögonkastet” i SVT

Sexologen Kalle Norwald slutar i ”Gift vid första ögonkastet”. Experten har matchat par i SVT-serien i fem år men kommer inte vara med i den kommande säsongen som ska spelas in i sommar, rapporterar Expressen.

Allmänheten varnas – stor brand i industriområde

Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har gått ut i Värmbol i Katrineholm sedan en brand brutit ut i ett industriområde.

Kylan kommer tillbaka – här blir det kallt och regnigt

Passa på och njut. Det milda vårvädret är på tillfälligt besök. På onsdag blir det kallare i hela landet igen. Först på fredag är det milda vädret tillbaka igen, säger Sofia Söderberg, meteorolog vid SMHI.