Kristian Luuk var tidigare gift med Carina Berg.
Kristian Luuk var tidigare gift med Carina Berg. - Foto: Pontus Lundahl/TT, Skärmavbild/Instagram/kristianluuk och Christine Olsson/TT

Så reagerade Carina Berg på Kristian Luuks kärleksbild

Kristian Luuk har, efter två år av hemlighetsmakeri, visat upp flickvännen Hanna Eklöf. Och exfrun Carina Berg var inte sen med att lämna en kommentar.


Den 34:e säsongen av "På Spåret" är i full gång i SVT och i årets säsong tävlar bland andra Cecilia BerggrenMarcus BerggrenKalle MöllerSofia DalénPeter ApelgrenHector ApelgrenNiklas KällnerLena NordlundChristopher Garplind och Marie Agerhäll.

I vanlig ordning är det förstås Kristian Luuk som ställer den numera klassiska frågan "Vart är vi påväg?" och hittills har programmet gjort succé, med tittarsiffror runt två miljoner-strecket. 

Tv-toppen: "På spåret" etta igen

Kristian Luuk visar flickvännen Hanna Eklöf

Men det är inte bara på yrkesfronten som det går bra för Kristian Luuk. I veckan delade han också med sig av en bild på flickvännen Hanna Eklöf, som han tidigare hållit hemlig. 

"Hanna. Min stora kärlek. Två år snart", skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Det här vet vi om Kristian Luuks flickvän Hanna Eklöf

Carina Berg kommenterar Kristian Luuks bild

Dessförinnan var Kristian Luuk, mellan 2008 och 2016, gift med programledaren och poddaren Carina Berg som numera är gift med fotbollsspelaren Erik Berg

Och faktum är att Carina inte var sen med att kommentera Luuks kärleksbild på Hanna Eklöf: med hjärtan och en emoji med hjärtögon.

Foto: Skärmavbild/Instagram/kristianluuk

Fint, tycker vi!

Allt om Kristian Luuk: Flickvän, barn, bror och "På Spåret"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!