Klart år ska avslutas och inledas med bantningshets!!!

Vad annars liksom?
Banta, banta, banta!!
Gärna tillsammans med din mest folkliga och relaterbara kändis som får betalt för att försöka få dig och så många som möjligt av sina följare att också vilja börja banta, snabbare än du kan säga ”bakispizza” på nyårsdagen.
GUD SÅ BRA!! Eller?
Det här med offentlig bantning och offentlig bantning mot betalning är någonting jag känner ett starkt motstånd för, men ser ingen anledning att upprepa mig i ett milslångt inlägg utan vill man läsa mer om varför jag tycker att det är skräp så kan man klicka HÄRHÄR eller HÄR.

Internationella kändisar som också gör reklam för Viktväktarna är musiken Robbie Williams och skådespelaren Kate Hudson, de senares delaktighet är föga förvånande med tanke på att hon även skrupelfritt gör reklam för ett glamoriserat Dubai med diverse filmer och inlägg.

Men… 
Avslutningsvis vill jag publicera den här skärmdumpen från Michaela Fornis blogg där reklam för plastikkirurgi dykt upp ovanför hennes ärliga inlägg om mammakroppen. 
Givetvis kan det vara en medveten och riktad reklam som syns här, men av egen erfarenhet vet jag hur svårt det är att stoppa den här typen av programmatik annonser (där man köper en ospecificerad reklamtjänst, exempelvis Google ads) då företag ibland kallar sina tjänster för annat än vad de är för att smita förbi blockerande filter.
Jag har själv fått upp reklam för plastikkirurgi här på bloggen trots att jag blockerat det på alla sätt som går och skrivit om det HÄR.
Vissa annonser kan också vara baserat på sökningar som gjorts tidigare på din dator eller datorer som är anslutna till samma wifi som du och inte heller det är något bloggaren kan rå för.

Jag väljer således att rikta min kritik mot de offentliga människor där det inte råder något tvivel om att de aktivt och mot betalning försöker få sina följare att också vilja banta (vilket är och förbli det enda syftet med bantningsreklam) istället för mot en bloggare som med största sannolikhet inte har någonting alls med en automatiserad annons innehåll att göra, förutom att förhoppningsvis försöka blockera den och liknande annonser i framtiden.

Tack för tips!

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag personligen tycker inte att det är värre att göra reklam för viktväktarna än att driva en blogg med inlägg som uppmuntrar till att kommentera människor negativt.

   ??

    Måste vara så otroligt kränkande för de som faktiskt upplevt krig, personligen eller via anhöriga att läsa om influencers som krigar för sina jävla hårpryttlar eller upplever att de varit i krig för att de fått barn.

    Nä du har särat på benen och misslyckats med att skydda dig. Men visst du är säkert ett offer av krig!

     Vad babblar du om?

      Om du läste inlägget så var det nån lallande fjolla som fått barn och kände det som att hon varit i krig när hon blundade och kände in sin kropp. För någon vecka sen var det rn annan lallandd fjolla som ”krigat” för att få hem sina diadem från aliexpress

       Så vad var det med ts kommentar att göra?

     Så influencers utseende ska förnedras för någon upplevt krig? Wtf

     Är väl lika kränkande att jag kan käka ägg och ostmacka dagligen till frukost och sen spendera 500kr på en tröja jag ”kanske” tycker om. Krig är något dåligt, världen och våra levnadssätt ska inte anpassas till att det är/har varit krig.
     Att vi kan störa oss på smågrejer tyder ju på att vi lever i en bra del av världen, det är positivt, även om det är störande att folk är så lättkränkta.

      Personen menar att det är fel av Forni att skriva att det känns som om hon har varit med om ett krig samt fel av Molimenti att skriva att hon har krigat för sina produkter. Det handlar alltså inte om att anpassa sitt liv till krig utan om att låta bli att svänga med ordet krig.

     Håller med, kan influencers bara sluta svänga sig med ord och uttryck de inte har en aning om vad de faktiskt innebär?

    https://youtu.be/xtZp4eR0Hbo
    Skulle du betala för videoutskällningar???

   Håller med, här kommenteras influencers utseenden negativt hela dagarna, men gör influencers reklam för viktväktarna så passerar de någon sorts gräns… Tror det är större risk att folk påverkas här inne än av en sån reklam.

   Ja att uppmuntra människor att leva hälsosamt. Något som avlastar vården o kostnader för skattebetalarna. Det är förjävligt!

    Ja viktväktarna är ju jätte bra,därför folk återvänder 100ggr hahaha! Pengar handlar det om, inte hälsa!! Allt sitter i skallen när du fixat dina problem där ska ni se att resten löser sig med ??

     Fast nej. Det handlar om att de personerna går ner i vikt och sedan återgår till det beteendet de hade innan viktväktarna. Det som var orsaken till övervikten från början. Om man vill ha bestående resultat och inte klarar en förändring till hälsosamt ätande ska man söka annan hjälp för orsakerna till det. Inte skylla på ww, som vuxen är man ändå ansvarig själv för vad man gör.
     Att ha en lagom vikt handlar ju om hälsa inte bara att vara.. smal.
     Känner flera som använt ww för flera år sen och inte haft några viktuppgångar sedan dess.
     Jag kämpade med kilon efter graviditet och uppgång efter sjukdom, ville tillbaka till ”min” vikt som jag ville ha för den får mig att må bra på alla sätt, blev tipsad om ww som jag var kritisk till men testade ändå. Har gått ner allt och är så jäkla glad jag gav det en chans. Dessutom får man stöd råd och tips att hålla sin vikt. Jag har inte heller haft några viktuppgångar. Men visst var en del runt mig kristiska till mitt val förstår inte vad som är provocerande med god hälsa. Men glad är jag.

    Ja, psykvården behöver definitivt mer belastning som konsekvens av hälsohetsen.

     Hälsohets?
     Vi lever i en fetmaepidemi med ett överflöd av mat. Tyvärr har du 100% fel.
     Men matindustin är glad att sådana som du finns.

   ???????? Exakt så 18:05.

   Tänk om denna blogg kunde få ordning på kommentarsnamnen.
   Skulle vara betydligt trevligare men unika alias istället för 252 anonym som tjaffsar fram och tillbaka.

    Exakt! Ett obligatoriskt namn, kan inte vara så svårt. Många bloggar har det.

     ? humor!

   Kan tycka det är värre med den Spelreklam som fanns mycket här än Viktväktarna. Spelberoende kan förstöra hela familjen som får stå utan hem och hushåll. Folk som tar självmord när de är så skuldsatta att de inte kan ge mat till sina barn och får sälja sitt hus. Men visst det är lättare att kritisera andra…

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Ena stunden uppmuntras vi att frossa i mat, godis, alkohol. Vi ska spendera pengar på massa presenter Vi inte har råd med

  Efter jul kommer viktväktarna, gymkedjorna samt lånbolagens tid. Nu täljer de guld med smörkniv.

  Och sen samma visa nästa år igen…

   Men alltså, har folk ingen egen vilja? Man äter och dricker det man vill och lägger de pengar man känner att man kan lägga på julklappar.

    Hade reklam inte varit lönsamt för företagen så hade den såklart inte funnits.

    Så, som svar på din fråga, nej till viss del. Till viss del påverkas många av den reklamhets som råder kring jul, nu förtiden från många fler kanaler än förr.

    Jag är ytterst medveten om situationen, men använder trots det julen som när ursäkt att frossa och götta mej. Men är också som sagt medveten om de kg som kommer dyka upp.

     Fast då får du på ett sätt skylla dig själv. ??‍♀️ Man får försöka lära sig att inte vara så lättpåverkad. Jag skriver listor på det jag ska ha och vill ha, och håller mig till det. Faller extremt sällan för reklam.

      JAG lider inte. Jag gör ett AKTIVT VAL vilket du kan se om du läser min kommentar.
      Jag försökte bara förklara för dig att reklam påverkar många och försvårar det aktiva valet för dem.

      Svar i mod som kanske hamnar på random plats ??.

      Jag lider inte alls och gör ett AKTIVT VAL när jag överäter, vilket du kan utläsa i min kommentar.

      Däremot har inte alla den förmågan eller kanske rent av kunskapen att göra så.

      Reklam är MYCKET lönsamt och påverkar många.

       Tycker ÄNDÅ inte synd om de som PÅVERKAS år 2019 när det är känt hur reklam fungerar. Överät på du, mat är gott. ??

        Du behöver inte tycka synd om någon alls.

        Faktum kvarstår, reklam är lönsamt och således drar jag slutsatsen att den påverkar många människor. Ibland påverkar den människor att fatta sämre beslut.

        Detta i sin tur kan påverka hälsa, ekonomi, relationer osv.

        Jag tänker på alkohol, tobak, spelreklam, övervikt, sms lån osv.

        Min uppfattning är att företagen har ett mycket stort ansvar, men det kan vi såklart ha olika uppfattning och åsikter om.

        Och ja, jag kommer götta mej med lite mer choklad nu.

        Hej hopp

        Men du har tydligen noll koll på sociologi och psykologi ?‍♀️

         Fast med all fakta, allt tjat om reklam och alla reportage man läst om hur reklam påverkar, så är man fan rätt dum om man fortfarande går på det.

          Tror du att all reklam är till för, låt säga, 10% av befolkningen? Den dumma delen av befolkningen då enligt dej.

          Hur lönsamt tror dubset hade varit för företagen?

          Eller KAN det kanske var så, men med tanken, att merparten av befolkningen påverkas såpass av reklam att det är lönsamt för företagen. Samt att du kanske tillhör de få procenten som inte påverkas.

           men med tanken=lek med tanken

           (Så mycket fel det blivit idag….)

          Ok, jag fick svar på min fråga. Du har verkligen ingen kunskap om sociologi eller psykologi.

           Jo. Men jag är så mättad så det funkar inte på mig längre. Hur kan någon ta till sig reklam idag? Är ju reklam överallt, jag scrollar förbi så fort jag ser den.

       För att det finns idioter som dig ? skyll inte dina problem på andra, ta tag i det själv!

  Viktväktarna?
  Daniel, Sofia eller Pernilla W behöver ju inte gå ner i vikt alls, tycker de ser väldigt hälsosamma ut…

  Sen när man dessutom blir 45+ i ålder så får man faktiskt ha lite rundare partier utan att man behöver vara överviktig…..
  Tyvärr är ju inte hud osv lika spänstig på en 45åring jämfört med en på 20 år..

   Får och får. Man får väl ha runda partier på kroppen oavsett ålder.

   Man får men inte alla som vill, de flesta vill nog inte det.

    Är man äldre så är det hälsosamt att gå upp några kilon. Så det är BS att Pernilla gör det för hälsan

     Vad har du fått den idén om att det skulle vara hälsosamt när man är äldre att väga mer? Det måste vara din personliga åsikt. Skriver du så för att rättfärdiga din egen vikt uppgång på äldre dar?

     Det är inte alls hälsosamt. Struntprat.

   Att man ser hälsosam ut betyder inte att man är det. Visst, man behöver inte viktväktarna för att gå ner i vikt men kanske för att äta mer näringsrikt osv.

    Fast hallå….äta mer näringsrikt..
    Gå då fan inte på Viktväktarna där uppmuntras du att äta enbart ägg, morötter osv..allt annat är hög points.

    Ska du äta hälsosamt så kontakta en diatist eller en pt.

   ”Sen när man dessutom blir 45+ i ålder så får man faktiskt ha lite rundare partier utan att man behöver vara överviktig…..”

   Skulle säga att det är i den åldern viktigar än någonsin att inte ha dessa ”lovehandles”, som en tidsinställd bomb för hjärtinfarkt och stroke.

   Lagom är bäst.

    Neeeej, jag som bara

    ” a men gött, ny forskning som random skribent på Internet delgett mej visar att jag kan bli lite smårund nu kring 50-strecket ”

    Eller så ska man inte tro allt man läser och kanske inte dra på sej onödiga fettdepåer vid 40+ ?

   Tycker inte Paris ska göra reklam för bantning när han låtsas vara kroppspositivist eller vad de heter ?

  Har inget emot viktväktarna, man får ju äta allt typ. Finns betydligt värre dieter.
  Blir dock irriterad när de gör så mycket reklam. Alla vet vilka de är redan, de borde låta folk komma till dem.

   Känner du till något bra Casino på nätet, verkar som om de aldrig gör reklam?

    Hur tänkte du nu?

     Hen tänkte nog att den andra hen inte förstod varför företag gör reklam.

     Stora företag som äger marknaden pumpar in mängder med pengar i reklam, för att just bibehålla maknadsdelarna.

   Själv är jag mest fundersam över varför Systembolaget gör reklam. Exakt alla (till och med barn) vet var man går för att köpa sprit, de har exakt ingen konkurrent och de hävdar att de inte vill ”sälja mer” (de har ju exempelvis inte rea, kampanjer, ta 3 för 2 osv). Varför göra reklam då?

    Ja den är klurig… ungefär samma som att staten har lotteriverksamhet.

    Kanske är ett krav för att kunna driva verksamheten att gå +- 0?
    Och då krävs det ju att folk väljer att handla där.

    All reklam handlar inte om mersälj. Systemets reklam är rätt uppenbart gjord för att påverka synen på dem, att folk ska bli mer positivt inställda till deras monopol. Därifrån kan vi dra slutsatsen att de gjort marknadsundersökningar som visar att folk generellt är antingen negativt inställda till dem eller inte bryr sig om det finns monopol eller inte. Vilket inte är så konstigt, många åker till Danmark eller Tyskland för att handla istället pga kostnaden, och många fattar inte varför vi ”måste” ha ett statligt ägt monopol när det inte finns i andra länder.

     Tvärtom, Systembolaget har visat sig ha mycket högt förtroende bland befolkningen och har verkligen lyckats med att förmedla sin egen bild. Deras reklamkampanjer har således varit framgångsrika. Sedan kan man fråga sig i vilken utsträckning de bör ägna sig åt sådan lobbyverksamhet med tanke på att det är ett statligt bolag ?‍♀️ Men som sagt, en mycket lyckad reklamkampanj som de har drivit en längre period.

   Har du funderat på varför det gör så mycket reklam för coca cola? Världens mest kända varumärke.

   Anonym 18:06 och 17 personer fattar inte hur reklam fungerar.

  Varför länkar du till sida om meth för?

  Jag vill äta nyttigare och bättre. Tror viktväktarna är bra för en del. Men larvig reklam vissa har.

   Ja, viktväktarna handlar ju om att äta till skillnad från andra skitdieter.

    Dom vill tjäna pengar

     Vilket företag vill inte tjäna pengar? Deras ”diet” låter dig ändå äta vad du vill.

  Tycker det är så opassande när du moraliserar fast egentligen är värre och elakare än alla bloggare tillsammans. Spelar ingen roll hur många slag du slår anti kirurgi och utseendeshets, alla elakheter du sprider och låter sprida om kvinnor gör att allt annat är utan betydelse.

   Tror inte hon fattar själv vad hon håller på med.

   Håller med 100% bara inläggen om Bianca, blondinbella och alla vidriga kommentarer därtill gör att allt annat är som ett skämt

   Men, denna bloggen ”sprider” väll endast det som någon annan redan har skrivit eller dokumenterat?

   X gör ett uttalande nånsin blogg.
   C reciterar X på sin blogg.

   Därefter går många andra kreti och pleti bananas bland kommentarerna iof.

    nånsin= på sin

    Nej, börja jämför inläggen influencern själv skriver och sen vad C skriver. C vinklar det negativt, är väldigt sällan hon skriver om ett inlägg så som influencern själv lagt upp det. Hon vinklar det för att få igång kommentarerna, funkar varje gång.

    Du är lika naiv som den där st ollis haha. Att säga att c INTE vinkl Ar är skitsnack. Vad är det för bevakning egentligen att berätta i en Q+A att blondinbella opererat sig på en viss klinik när ingen frågat och när blondinbella själv inte gått ut med det? Vad är det för bevakning att påstå att Bianca retuscherat sin kropp när hon inte gjort det och påstå att hon därmed bidrar till att tonoåringar blir utsatta för pedofiler? Vad är det för bevakning att göra ett inlägg om hur influencers står, vem de dejtar, och om de dejtar bara för pengar?

     Hade det varit bevakning hon höll på med hade Erik selin inte ens figurerat här då det inte var blondinbella som la ut bilderna på dem. Jag tål inte blondinbella men att påstå att det är bevakning hon håller på med är ett skämt. Att hon sen lägger upp bilder på influencers partners och frågar om de är med dem för pengar eller kärlek är bara ännu ett exempel. Gå igenom bloggen och se att det inte finns ett inlägg som är helt neutralt och som inte är till för att generera kommentarer.

     Mnja jag är inte direkt naiv.

     Jag redigerade på att ts skrev att C sprider elakheter om kvinnor.

     Det är ju inte så att C själv smygfotar t ex IL och sen fabricerar en story.

     Sen träffar C lite fel ibland, men det är ju helt frivilligt att läsa och även då inte läsa denna bloggen.

      redigerade=reagerade
      ?

       Svarade du mej?
       Skrev jag ordet bevakning?
       Nej

       Jag konstaterade endast att C inte smygfotar och fabricerar egna texter.

       OCH att det är ytterst frivilligt att läsa samt låta bli att läsa bloggen. Det kommer liksom ingen tenta på detta.

        Ha, skulle till kommentaren under..
        Jag ger upp ??

        Du skrev:

        ”X gör ett uttalande nånsin blogg.
        C reciterar X på sin blogg.”

        Vilket är falsk. C reciterar inte. Hon sätter sin egen tolkning som ska generera kommentarer.

        Camilla skriver egna texter i 99% av sina inlägg? Vad snackar du om? ?

         Jag tycker ofta hon är noga med att ha originaltext med.
         Genom att recitera texten. Kanske citera är mer korrekt ord att använda.

         Nå väl, jag har inget behov av att vara något frontsvin för den här bloggen så släpper böllen nu.

          Fast hon gör inte det. Ibland har hon enbart med delar av orginaltexten.

        Tror att ordet du letar efter är parafraserar.

      Ja, hon om någon sprider elakheter om kvinnor. För det första har hon själv sagt att hon tycker det är ok att kommentera blondinellas utseende (så klart är alla dessa kommentarer taskiga) för att blondinbella säljer hudkrämer! Vilket skämt. Sen alla taskiga kommentarer hon låter flöda om unga kvinnors utseende. Att sen göra ett helt inlägg om att någon tar kort i bikini och raljera över det och anklaga personen för att vara skyldig för att flickor blir utsatta för pedofiler, att raljera över någon som mår dåligt i sin kropp efter sin graviditet och håna personen, allt det är elakheter mot kvinnor. Finns massa exempel. Så mycket kvinnohat i cc så det finns inte.

      Jo, du är naiv då du på riktigt tror hon bara bevakar bloggare neutralt.

      Fast Camilla sprider det. Din egna kommentar går ju inte ens ihop. Hon är ju värst av alla. Camilla bevakar inte, hon letar efter inlägg där hon kan hitta fel att påpeka.

       Hon inte bara letar efter fel hon hittar på fel när det inte finns några, hon vänder allt till fel gällande vissa. Hon vrider, lägger till, drar ifrån, spekulerar och förrtalar. Och JO hon har vid flera tillfällen lagt upp smygtagna foton på IL och hon har tagit bort kommentarer här som påtalade det.

        Tack, du har sagt det nu 18 gånger från olika ip-nummer.

      Jo du verkar naiv eller låtsas du kanske… Hon har vid flera tillfällen lagt upp smygtagna foton på IL här då hon en gång var på en flygplats och en gång på ett flygplan, kanske inte hon själv som smyg fotat dock men det har gjorts för att h ä ckla IL. Och hon sprider inte bara vad andra skrivit och dokumenterat utan fövrider, spekulerar och gör sina egna tolkningar, påståenden och insinuationer. Hon har ibland fabricerat egna storys här och missförstår och vrider med flit för att vända det negativt med ett uppsåt att svart måla.

       Mja, jag skulle nog säga att den som fabricerar, hittar på och är totalt faktaresistent är DU.

       Jag har låtit dig hållas ett tag men jag börjat tröttna…

        Vad menar du nu? Det är ju så som 01:37 skriver, det är ju helt sant det kan du ju inte förneka, du har ju gjort det. Det är uppenbart att du vill svärta ner vissa personer.

         Gör Isabella någonting jag tycker är värt att lyfta så kommer jag lyfta även det, så nej…

    Bevakning? Skämtar du? Ser några av inläggen här ut som bevakning för dig? Hade det varit bevakning hade hon skrivit ”Bianca är på semester”, inte Bianca är på semester i Dubai, HUR kan man åka till en diktatur? Blablabla. Ett exempel bara men alla inlägg är så.

   Verkligen! De är få människor som är så elaka som c, man måste vara en viss typ av person för att driva en sån här blogg, så det blir verkligen komiskt när hon kommer med såna här inlägg när hon ägnar dagarna åt att kasta skit på precis ALLA val en okänd människa gör. Spelar ingen roll om det är om hur de står, skrattar, ser ut, om de opererat sig, vem de dejtar och av vilka anledningar, att de sprider dåliga signaler när de inte ens gjort något (Bianca). Och så tjatar hon om att nån gör reklam för ett företag som sysslar viktkontroll. Pinsamt. Kan bara tänka mig hur många människor haft ont i magen av att gå in här.

  Your appearance is the least interesting thing about you.

  Mitt mål för 2020 är att sluta träna för utseendet skull, sluta sminka mig till vardags och skaffa skönare kläder.

   Inte sminkat mig till vardags på tre år, min hy har blivit såååå fin. ? Kör hårt. ??

   Varför skulle man sminka sig till vardags ?

    Gör väl de flesta mer eller mindre.

  Men herregud! Det här är influencersmed VUXNAföljare. Kan ingen ta eget ansvar längre? Om jag VILL gå ner i vikt så kanske jag hakar på erbjudandet, om jag inte behöver eller vill gå ner ivikt så skippar jag det? Vad är problemet? Varför kan vuxna människor inte hantera en verklighet där allt inte är inslaget i silkespapper!? Det är ju värre offerkofta än Anna Book har

   Fast har någon klagat mer än Camilla? Kikade snabbt på viktväktarnas recept, är typ bättre måltider än jag äter.

    Deras recept är jättebra. Deras poängsystem är säkert bra för många. Hade inte min ätstörning triggats igång av allt som ska räknas så hade jag kört med vv fullt ut. Äter efter deras recept mestadels dock. Gott och nyttigt och inte alls avancerat.

    Viktväktarna följer väl i stort sett livsmedelsverkets rekommendationer.
    Bra mat helt enkelt.

    Inte mitt favoföretag dock. Rätt mycket onödiga produkter de också kränger (utöver receptkonceptet).

   Vad gör Anna Book nu för tiden?

  Dubbelmoral. Måste ju finnas en del här inne som ser ut ungefär som Bella i kroppen, men du låter elaka kommentarer om Bellas kropp och utseende stå kvar i timmar ibland raderas de inte alls. Du tror inte att det påverkar folk?
  Eller dina egna kassa inlägg om Natasha/Elenas smala kropp? Finns nog många här inne som är smala i kroppen.

  På vilket sätt är du bättre än de som gör reklam för viktväktarna?

   Exakt. Allt hat mot Bianca då för hon tog kort i en bikini? Hon fick det att låta som att Bianca ställt sig naken på Malmskillnadsgatan och sålt sig och streamat live, eftersom hon just tyckte att hennes bikinibild skulle leda till att småflickor blir utsatta för pedofiler. Men Beijer som var klädd i genomskinliga underkläder i en säng gick immun från kritik, och jag håller orsaken för mig själv.

    Detta! ??

    Men det var väl inte just den avklädda bilden som Bianca blev kritiserad för det var väl anledningen till bilden; att lägga upp en sexig, avklädd bild på sig själv för att locka tillbaka sitt ex.

     Och vad fan har det med pedofiler att göra? Att ens påstå att Bianca ansvarar för vad någon annan lägger upp på nätet är sjukt. 99% av ig tjejer är halvnakna, inte är det så att Bianca är den enda som tagit kort i bikini och därmed ansvarar för något som
     Barns föräldrar ska ansvara för.

  Har jobbat hela julen så inte haft tid att ”tappa omdömet” tur, då slipper jag ju banta.

  Tack och lov att jag är äldre nu och inte bryr mig om någon typ av hets över huvud taget. Skavanker här och där gör ingenting så länge som jag är frisk. Livet kan göra en helomvändning så snabbt.

   Önskar att jag fattat detta som yngre, så mycket tid och energi jag kunde lagt på att göra saker som gör mig glad på riktigt istället.

  Men det var ett jävla gnäll. Om ni blir så bestörta av läsa den här bloggen, så låt bli. Lättkränktas Riksförening kan hålla sin högtid någon annanstans.

   Det var också ett jävla gnäll på de som gnäller. The circle of gnäll.

   Skönt att folk tröttnat på alla mobbare med makt och säger ifrån. Typ bästa som hänt på internet 2019.

    Bäst är nog alla med enbart ”Anonym” som alias, blir lättar att smälta in i mängden då ingen kan hålla koll på vem som skriver vad och när.

     Just precis.
     Hade underlättat markant ifall alla hade ett unikt alaias, hade ju räckt med ”Anonym1” ”Anonym 2” osv.
     Särskilt som kommentarerna ibland hamnar helt Hej hopp.

      Men alltså.. vem fan bryr sig?

       Uppenbarligen inte du eftersom det var för svårt för dig att ange ett alias.

        För att det är inget måste och ser verkligen inte varför det skulle göra så stor skillnad för dig 🙂
        Som sagt, ingen bryr sig om alias.

   Jag tycker att det är viktigt att man säger ifrån. Det är många inlägg i denna blogg som är skrivna på ett elakt sätt. Känns ofta som att Camilla har ett behov av att vara elak. Upplever flera inlägg som inlägg som uppmuntrar till att generera flera elaka kommentarer. Visst det är frivilligt att läsa här men jag vill framföra min åsikt att för mig är många kommentarer inte ok.

    Håller definitivt med!
    Tycker dock det blir konstigt när det publiceras ett inlägg där det blir kritikstorm i kommentarerna där folk anser att C har fel och i nästa ”roliga” inlägg så har alla lagt inlägget innan bakom sig och tycker att Camilla är sååå rolig..

     Tror att vi alla vet att hon är en elak skit och en mobbare som ingen skulle vilja ha att göra med i verkliga livet.

      Jag är inte heller ett fan av de C skriver om andra men tycker du att du är trevlig som skriver så om henne? Taskig som taskig.

  Hets o hets. En sak är säker o det är att man ser väldigt många ordentligt överviktiga idag jämfört när jag växte upp (på 60-talet). Har en del vänner som flyttat utomlands o när dom kommer hem påpekar dom alltid att dom ser så många överviktiga. Jag har svårt att se det fina i det.

   Vilken tur att folk inte finns till för att behaga dig ??

    Behaga, det är väl inte det det gäller utan snarare hälsan. Var ska det sluta liksom. Förändringen är så pass påtaglig att det ’r svårt att ignorera den

   Helt rätt, det är ofint att påpeka andras vikt.

   De måste väl få existera utanför sitt hem även om andra inte kan se det fina i det.

   Ja…Jag har bott utomlands länge och sedan ett par år i Asien där folk är väldigt små och smala. Är nu på semester på ett ställe med många nordeuropeer och jag blir förvånad över hur många som har väldigt stora kroppar, hur många som har silikonbröst, fillers i läpparna, och hur tighta kläder folk har på sig haha.

  Gjorde inte Daniel Paris precis en plåtning med @tuggmotstand? Där han i samma veva lade upp texter om att han ska vara snäll mot sin kropp, att några kilon hit och dit inte spelar roll, och att vi måste sluta uppmuntra sådant som bidrar till kroppsförakt?

   Kappvändaren Daniel Paris. Inte så gullig som många tror, snarare en feg skitsnackare.

  Jag är kivinna på nästan 180cm och väger ca 115, har aldrig haft så många beundrare som nu haha!

   Och? Det handlar väl om din hälsa?

  Så jävla less på influenser och deras samarbeten. Kan man inte bara få följa Pernilla och Sofia för det dom är? Duktiga artister eller programledare. Måste man få deras samarbeten uppstoppade i näsan? Viktväktarna?! Va fan ?! Behöver nån av dom det?

   Pernilla iaf ser väldigt knubbig och obekväm ut.

    ”Väldigt knubbig” …..

  Själv avföljer jag alla instakonton som säljer bantning. Har inget problem men att folk bantar men ser det som religion. Håll det för dig själv. Dessutom är det bara ett sätt att profitera på folks osäkerhet.

  Och du har en massa casinoreklam, lika illa det

  Natalie Grip som varit med i Unga mammor promotade WW i höstas. Hon är supersmal. Sa sig använda WW för att äta bättre och få mer energi. Känns ändå märkligt att ett viktminskningsföretag använder en så smal tjej till reklam. Speciellt när hon nog har många unga följare.
  Kanske finns det fler microinfluensers som gjort reklam för WW?
  Dom hade nog fått rejält med skit om det varit någon lika smal med fler följare.

  Viktväktarna är INTE banting. Pinsamt inlägg. Du bör läsa på innan du skriver sånt här!!

   Vad är det då? I min värld är det bantning när man räknar poäng för att hålla koll på sitt matintag.

  Har inte läst alla era kommentarer här, men jag är medlem i viktväktarna. Har varit det i 2 år och på de två åren har jag gått ner 40kg. Genom att lära mig äta rätt. Jag följer Pernilla Wahlgren på insta och enl sig själv är hon ”blå”. Jag är blå. Jag tackar Gud för att jag inte dricker alkohol för ETT glas skumpa är 6 sp. Och enligt sin app, så får hon äta/dricka 23 sp per dag. Och lägger man då till pasta, det är 4 sp/ port, osten har jag inte ens kollat på. Det jag ser av vad hon äter så, jag har definitivt inget emot PW och jag är så tacksam över Vv som hjälpt mig att finna min balans. Men just de båda, är ingen match och gör både Vv och Pw oseriösa. (Fortsätter ändå med Vv för det fungerar för min del) men som ”stammis” blir jag lite ledsen och vet fler i olika forum som funderar över de nya ambassadörerna.

  1. Bianca har bulimi och kämpar dagligen, Pernilla gör ändå detta samarbetet. I Pernillas podd säger hon att AVOKADO är många ”points” så det behöver man hålla igen på 🙂 perfekt :——)

  2. Daniel Paris har börjat lägga ut ”älska dig och din kropp precis som du är för du duger!!!!”-inlägg och detta varvas med Viktväktarna?¿? Herregud

  Nu är det tyvärr så att vi har en extremt skev matmiljö och vi triggas att överäta och äta mer än vi behöver. Samtidigt som vi sitter stilla. Med resultatet att viktkontroll blir nödvändigt. Det är inget fult eller skamligt med att vilja ha en viss vikt. Och oss med ätstörningar i bagaget får lära oss att ta ansvar för vår egen hälsa och våra känslomässiga reaktioner på andras beteenden.

  För övrigt är det bästa jag någonsin gjort gör min hälsa och kroppsbild att börja med idrott. Som atlet får jag en helt annan respekt för min kropp och det jag väljer att äta.

  Och i Januari är alla tränings anläggningar fullt av folk …… för att försvinna i Februari………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.