Magdalena Graaf är ny modell för Love by Lola

Lunch med Z-katten. Hur tror ni hon mötte mig i dörren när jag knackade på?? -herregud Katrin!! Fryser du inte??! Det regnar ju ute. Brrrr vad kallt det måste att dansa halvnaken halva dagarna?

-Vad vill du med mig till? Haken till denna lyxiga och generösa tisdagsfilahemma hos dig Katrin?

-Jag vill ha dig som en av många modeller för mitt nya bikinimärke LOVE BY LOLA

-Budskapet ska vara att även skinniga och slappa 50-taggar-tanter ska kunna känna sig fina på stranden i sommar

Herregud!! Utbrast jag. Vilken ära! // Magdalena Graaf

Katrin Zytomierska letar efter, vad hon verkar tycka är inkluderande, modeller till bikiniföretaget hon nyss gått i som delägare i och frågar Magdalena Graaf om hon vill vara med.
Ja, Magdalena är kanske några få år äldre än gemene bikinimodell, men vet ni vad hon också är?
Smal.
Och en fd. modell.
En smal fd modell – gudars så nytänkande…
(Kritiken riktar sig mot Katrin, INTE mot Magdalena!)

Det spelar ingen roll hur unga eller gamla Katrins modeller är, för så länge hon enbart väljer smala modeller så kommer det vara hennes röda tråd och det hon kommer få kritik för.
Men för att inte vara den som är den så tänker jag försöka hålla ett yttepyttelitet sinne öppet och inväntar nyfiket Katrins nästa modellrekrytering.
Ägaren – Yessica Thor –  som precis sålde en del av företaget gjorde det under förutsättning att Love by Lola kommer fortsätta vara lika inkluderande som tidigare. Där i ligger problemet med enbart smala modeller.

Skulle hon vilja vara RIKTIGT inkluderande så har jag några förslag på modeller som representerar flera olika grupper av samhället:
(Jag har ingen aning om de ens skulle vara intresserade, utan det här är bara min lista…)

– Ellinor Bjurström
Ellinor har varit väldigt öppen med att hon har psoriasis och även att hon valde att sluta med en viss medicinering, trots att den var framgångsrik pga smärta.
Hon vill förmedla att det är ”okej att vara prickig” och det är det ju så klart!

– Linda-Marie Nilsson eller Frida Kummerfeldt som båda är plus-size. Dock har Frida redan gått ut med att hon inte vill fortsätta samarbeta med Love By Lola efter Katrins entré, men vi kan ju låtsas.

Mikael i Kjol. Vad är det som säger att skägg och bikini inte funkar ihop? 😉

– Mercedes Sjunnesson amputerade sin ena fot 2016 och driver nu Youtubekanalen ”Livet som amputerad trebarnsmamma”.

Natalie Chanise Eriksson föddes med en fysisk CP-skada som påverkar tal och motorik och blev uppmärksammad av media i slutet av 2019 då Arbetsförmedlingen betalade ut ett skadestånd till henne för att ha använt henne på ett kränkande sätt i sin reklam.

– Lady Silver (Anitha Looström) må vara smal, men denna krutgumma är hela 82 år gammal med ett Instagramkonto som hela tiden växer.

Härliga mellovinnarna ”The Mamas” som tyvärr aldrig fick chansen att representera Sverige i Eurovision i år. Tänk er en sjungande kampanj med dem?

Hanna Öhman, influencer som delar med sig om livet som förlossningsskadad och stomiopererad kvinna och mamma.

Om Katrin skulle vilja alltså…. annars kan hon ju låta kritiken rinna av henne som vatten på en gås och köra på med sin smalisfilosofi, trots att den helt går emot vad Love by Lola tidigare stått för.

Vill du fylla på listan, gör gärna det för jag har säkert missat hur många härliga människor som helst som skulle passa in på den.

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Å där rök My Martens.

  Behold!
  The field in which i grow my fucks to give about Love by Lola models.
  Lay thine eyes upon it, and you shall find that it is barren:

  Det är väl upp till kamikaze-Katrin att göra vad hon vill med sitt företag? Nu får andra företag chansen att vända sig till de med mer rondör. Alla blir glada.

  Off/On topic:
  Bella ska tydligen spela in Söndagsintervjun idag. Alltså samma intervju med Martin Wicklin som bokades av/ställdes in eller hur det nu var hösten 2016.
  Den här gången så är tydligen Bella överens med Sveriges Radio om vilka frågor som får ställas eller också så har hon accepterat att inte försöka styra över frågorna. Förra gången ville hon mest prata om sina bolag och göra reklam men denna gång kanske det är ok att berätta om annat?
  Förra gången:
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/vm8LqB/intervju-med-blondinbella-stalldes-in

  ”Jag skulle egentligen gjort en intervju med P1 imorse men när jag fick frågorna så såg jag att allt handlade om hur bloggen startade, min medverkan i MUF som tonåring och mobbning och adhd så tackade jag faktiskt nej”, skriver hon.
  Hon fortsätter:
  ”Fick till svar att hos Sveriges Radio ställer man inte sådana krav”.
  Redaktionen bakom ”Söndagsintervjun” motiverar beslutet ytterligare på programmets Facebooksida.
  ”Den inbjudna gästen ville styra vilka frågor och ämnen som vi skulle ta upp med henne, men så fungerar inte bra journalistik”, skriver de.

   Bra att hon tackade nej.

   Jaa! Finns ingen som intervjuar på samma sätt som Martin Wicklin, det här ska bli riktigt intressant att lyssna på. Kan rekommendera hans intervju med Linnea Claesson där han verkligen lyckas demontera hennes floskler och lögner på ett ytterst effektivt sätt.

    Ja. där kan hon inte bara dra sitt spiel oemottsagd.

   Söndagsintervjugästerna brukar väl inte avslöjas i förväg, men sin vana trogen babblar Isabella på.

    Det har hänt att man spelat in men inte använt materialet.
    Finns inga garantier i förväg att intervjun blir lyckad.

   Man får ändå ge henne att hon lyckas ta sig in på såna här plattformar. Det är i princip bara hon och Bianca ingrosso som lyckas göra sig intressanta för andra än sina följare.

    Exakt, Bella har nog fler ”ickeföljare” som smygföljer än lojala följare

     Ja, hon är ju mest en freakshow för oss andra. Lite kul att titta på.

      Du är ändå ett fan i smyg

      Du verkar vara ett freak själv

   Vad vill du med din kommentar? Du verkar väldigt intresserad av henne nästan obehagligt fixerad? Skulle det vara något fel av henne att ställa upp nu för att hon tackade nej för flera år sedan menar du? Modigt av henne att medverka. Så märkligt att du direkt kollar upp och skriver lång kommentar om det men det blir ju reklam för programmet å andra sidan. Hoppas hon pratat öppet om näthat, hätsjakt och galna stalkers. Blir intressant att lyssna på.

    Mycket intressant.

  Åh, jag skulle ÄLSKA att se Mikael i kjol vara modell! DET skulle spränga barriären BIG TIME! Älskar honom och män ska ha möjlighet och rätt att bära kvinnligt kodade kläder utan att klassas som transvestit eller annat för den delen.

   Inget hindrar dig från att starta ett bikiniföretag och anställa honom.

    Det kan finnas ett flertal hinder för Ellen att starta ett bikiniföretag!

     Näringsförbud eller vadå?

    ja för starta företag är såå enkelt, går ju på 5 minuter, sedan behöver man bara sitta ner och dricka sitt kaffe 😉

     Det var precis min poäng så tack för att du mycket ofrivilligt bekräftar den ? lägger man ner allt jobb och tar risken att starta företag har man all rätt att bestämma vilka modeller man vill jobba med oavsett vad kränkta tjockisar tycker

     My point exactly ? om man gör ansträngning att starta företag har man all rätt att bestämma vilka modeller man vill jobba med

    Eh, ekonomi kan nog vara ett hinder..?

    Ingenting tvingar dig att svara drygt

  Kul med alla kändisar som mer än gärna umgås till Katrin. Det gör dem till typ samma skrot å korn
  Inte alls förvånad att maggan e lycklig över detta samarbete

  vad är det för daggmask hon har tatuerad på magen?

   Daggmask??? Hahaha! Tack för dagens skratt!

   tänkte inte ens på det, vad ska det föreställa? någon symbol som har någon betydelsen? eller är det en daggmask?

    Ser ut som en symbol för våg. Alltså som i stjärntecknet.

     Fast hon är jungfru..

      I så fall är det nog en daggmask 🙂

       Eller en liten binnikemask?

        Bikini-mask

   Kanske blindtarmsbihanget

    jag älskar att den är på exakt rätt ställe för att markera ut blindtarmsbihanget också

    Det maskformiga ??

   Jag har för mig att det är nån slags vänskapstatuering som hon gjorde när hon bodde i Australien

  Jag försvarar inte Katrin eller någon som väljer att publikt nedvärdera grupper av människor – men från ett bredare perspektiv, ett företag har väl rätten att själv bestämma sin målgrupp? Ett företag som säljer bikinis till 18-åringar kanske inte även säljer bikinis till 82-åringar?

  ..och självklart ska alla känna sig inkluderade, men jag tycker inte heller att ett företag är ansvariga för att se till att ALLA är representerade i deras reklamblad. Sedan är det ju klokt att visa att deras produkter funkar på olika kroppstyper, men jag förstår inte varför det är viktigt i sammanhanget att ha representation av män, amputerade och CP-skadade bara i denna egenskap? Det är väl skit samma om någon har amputerat foten eller inte, så länge brösten sitter där dom ska efter att man har hoppat i vattnet, eller vad som nu är viktigt när man köper badkläder.

  Ibland tycker jag att du har en tendens att sätta dig på höga hästar, men populistiska åsikter bara för att du ska få ryggdunk.

   Tycker också att det är ok för företag att inte vilja inkludera och representera alla. Jag är modeintresserad men det är ju verkligen bara KLÄDER.

    Fast det är inte bara kläder för folk som har svårt att hitta de mest basala kläderna.

     Vill man ha de mest basala kläderna kan man handla på H&M och andra stora kedjor där alla storlekar finns :). Man kan inte tro att hela världen skall anpassa sig till en enskild person, det fungerar inte så.

   Klart man inte måste. Men det handlar ju om att det här företaget tidigare har haft det som sin ”grej” att vara inkluderande.

    Kan ju vara så att det inte går så bra för företaget, och att de vill byta riktning. Säger inte att det är en bra riktning, men menar bara att ett företag måste gå runt för att existera. Det är som att vi utgår ifrån att de som driver företaget är dumma i huvudet och inte förstår att Katrin är en kontroversiell person – självklart förstår dom det om de inte bott under en sten de senaste 15 åren, men ändå har de ju valt in henne. Av någon anledning.

     Hon har väl köpt en del av företaget, inte valts in.

     Folk som tidigare aldrig hade hört talas om märket har nu fått läsa om det här, bland annat, otaliga gånger de senaste dagarna. Tror nog de är rätt nöjda med sakernas utveckling fn.

      All publicitet är bra publicitet?

     Jag håller med dig i att det är företaget som på affärsmässiga grunder väljer sin produkt/tjänst och målgrupp för sitt erbjudande. Jag antar, att KZ kontrollerar mer än 50% av rösterna i det nybildade bolaget Love By Lola AB, vilket då gör att det är hon i slutända som bestämmer. Det finns även ett handelsbolag med samma namn där enbart YT är ordinarie i styrelsen.
     Vad KZ tycker om vikt och kroppstyper är hennes personliga åsikt, vilket man kan tycka väldigt mycket om. Däremot ligger det en fara i att som företagare uttrycka väldigt starka åsikter i frågor som är laddade och som skapar en negativ debatt och själv i sitt företagande exkludera samma målgrupp.

   Ett företag som uttalat sig och matnadsfört sig som inkluderande bör också vara det. Detta företaget är ett sådant. Annars håller jag med dig helt.

   Jag gillar Katrin och håller med henne om att det är osunt med fetma. Sedan får alla se ut som de vill, men kom aldrig och hävda att människokroppen mår bra av att ha övervikt för det sliter något jävulskt på kroppen. Därmed inte sagt att man måste vara smal och supervältränad. En normal kropp med lagom hull (utan att vara överviktig) som rör på sig och mår bra – det är väl idealet? Sedan om den väger 55 kg eller 75 kg är skitsamma. Anna Book-fet är inte hälsosamt, men normalt hull är det däremot.

    Men oavsett fet eller inte,,, jag köper nog hellre nåt som sitter snyggt på en kurvig välmående kropp än på en smal person som inte har former överhuvudtaget. Nu menar jag inte att det är fel att vara smal, men vare sig Katrin eller Maggan G har några former överhuvudtaget så de kan ju dra på sig vad som helst.

    Och du bestämmer hur en ”normal kropp” ser ut eller?

  Gör Maggan o Katrin allt för att jävlas med Anna Book och My Martens? Lågt i så fall…

   Varför skulle dom jävlas med Märsta-Anna? Det hon som valde att lämna när K gick in i företaget.

    Varför detta extrema behov att kalla henne det? Mår du lite bättre då?

     Sigtuna-Anna. Bättre?

     Hej Anna!
     Jag ska ärligt säga att jag inte har märkt någon skillnad på mitt mående när jag titulerar dig som Märsta-Anna.

      Det där är omöjligt anna. Inte en enda emoji i kommentaren

       ????????????????????????????????????????????????????????????? Alla är så himla avundsjuka på mig. Alla måste sluta lägga sig i MITT liv!!! För det är jag och bara jag som bestämmer! Alla papparazziz bara fotar mig överallt!! Är så sjukt känd!

      Herregud, jag är verkligen inte Anna men fint att du tror att du kan läsa av alla som kommenterar här vem som är vem. Men det måste vara lite jobbigt att behöva hävda sig som du har.

       Hej Felicia! ??

      Skitstövlar brukar inte ändra sig.

   På vilket sätt jä-las de med AB och MM? För att de ev inte längre blir tillfrågade eller får betalt för att visa LbL-bikinis? Det var väl AB som inte ville längre, var ju vad hon sa iaf. Är väl mer tvärtom isf att AB och MM jä-las med tanke på diverse uttalanden de gjort och ja det är ju lågt och typiskt dem.

   Wahlgrenskan kanske är nästa modell, hade ju en beef med Anna också;)

  Monas universum skulle vara bra.
  Hon skulle passa. Över 50 år och ser bra ut. Samt att hon verkar oerhört trevlig.?

   ?

   Har du rökt på Maya?

   Skulle inte tro att hon skulle visa sig i bikini

   Håller med

   Ja verkligen, så himla trevligt att kalla sin dotter för Talibanen och lämna ut henne i bloggen som hon gjort.

   Ja håller med om att Mona vore en bra modell men tror tyvärr inte hon vill o vågar visa sig i bikini MEN det vore ju en bra sak för henne att göra och bli tillfreds med sig själv, att visa och stå för att gilla sig själv oavsett, att vara nöjd med sig själv och sin kropp oavsett – så hon vore perfekt för det, som några år över 50 med en kropp som inte är purung, perfekt eller smal. Mona är supersnygg och härlig och så når hon ju ut till många via sin blogg och det blir en annan målgrupp. Vill se Mona som bikinimodell!

    Härlig? Läs om vänskapen med Fitterbittan och hur hon lurade av henne massa pengar . Eller när hon skulle spotta på hon Johanna (som har nåt klädföretag ) . Och när hon hängde ut nån stackare på resan med synpotik…. Finns mycket att säga om Mona (som gärna framhäver sig själv som snäll och lojal m.m.) men härlig är hon knappast…

     Men…? Jag gillar Mona , tror jag? Kan någon berätta mer om det här?

     Oh My att du orkar… men låt andra tycka hon är härlig, är det så jobbigt för dig men du kanske själv ställer upp för dina vänner och hjälper dina sjuka vänner? Du kanske också hjälper hemlösa? ”Stackaren” fick hjälp av henne och synoptik så det var knappast ”hängde ut en stackare” för att hon beskrev fattigdomen och stanken, precis så som andra kändisar gör i tv så bara lägg ner M.

  Alla kläder behöver inte vara till för alla hela tiden. Alla har olika kroppsfromer och storlekar och ett märke behöver inte vara alla till lags

   Exakt! Och sanningen är ju den att vissa storlekar säljer betydligt mindre och det är inte lönsamt att ta in storlekar som inte säljer. Ta tex alla väldigt små personer. Kan va att man är kort, har små små fötter, är väldigt liten å smal. De handlar ofta barnkläder å barnskor. Och sen finns det ju vissa märken som gör extremt små kläder som de kan handla av om de behöver. Man kan inte begära att alla som säljer skor ska ha storlek 34-35 och även mindre för att det KSNSKE kommer en kund och köper. Samma sak med väldigt stora storlekar… Alla kan inte ha dem i lager för att KANSKE sälja.

    Och för att vara tydlig med vad jag menar. Absolut kan man tycka att tex HM online borde ha vissa storlekar men att kräva att varenda butik ska ha det är galet. Det säljer inte överallt!!!! Och att kräva det av mindre företag är GALET

     Man kan ju banta också. Det är ingen rättighet att va fet och kunna ha kläder överallt.

      Det är ingen rättighet att vara alltför smal heller

   Jo men vill man promota sig som ett företag som vänder sig till alla och som har ett brett spektra på storlekar blir det lite komiskt att ta in Magdalena Graaf som ”normbrytande”.

    Fast att ha inte äldre modeller är ju positivt om det är den gruppen de vill åt.

     Är inte så insatt men har fått uppfattningen om att det främst är olika former och storlekar de fokuserat på. Och då sticker knappast Magdalena Graaf ut särskilt mycket från normen.

      Men hon når ut till många.

   Då kanske det märket inte ska profilera sig som inkluderande.

   Fast nu är ju detta ett företag som gått ut med att de ska vara inkluderande.

  Hon måste väl inte alls inkludera alla?
  Man kan väl bara som konsument titta på det som intresserar för en själv.

  Känns bara konstigt om man ska leta efter modeller som ska tilltala alla.
  Låt köparen avgöra själv så ordnar det sig nog själv.

   Ägaren som precis sålde en del av företaget gjorde det under förutsättning att Love by Lola kommer fortsätta vara lika inkluderande som tidigare. Där i ligger problemet med enbart smala modeller.

    Det är skillnad på ”alla” och att vara inkluderande. Maggan är äldre, det är normbrytande och inkluderande även om hon inte är tjock eller saknar en fot.

     Maggan är inte normbrytande.

      Jo. Kolla vilka modeller andra bikinimärken använder?! Calzedonia, Victorias Secret Swimwear, H&M mfl. Absolut normbrytande med Graaf.

       Kan vara värt att kolla upp var normbrytande betyder.

        Graaf är både under 170 cm och en bra bit över 40 år. Det är väl klart utanför normen i bikinimodellsammanhang?

      Känns ju också som att hon ska separera vilken dags som helst… inte för att det har med bikinisar att göra men hon verkar ju föredra att vara så långt ifrån sitt hem mest hela tiden…..

    Varför särskriver du däri?

     varför bryr du dig?

    Då var det ju väldigt korkat att sälja till Katrin. En googling bort, hon får skylla sig själv om varumärket byter profil efter det uppköpet.

     Och var det viktigt att bevara ”det inkluderande” så hade det stipulerats i kontraktet.

  är det bara jag, eller är dessa bikinis fruktansvärt fula? Ser ut som något en 12-åring hade valt! Kan inte tänka mig något värre att som vuxen stå på stranden med små ljusrosa låga trosor med vit spets och rosetter på sidan.

   Tycker det blir konstigt när en utomstående (Camilla) på det här sättet ska sitta och avgöra vilka som är smala/tjocka/normbrytande osv. Skulle bara känna; what? om jag blev ”invald” av nån random för att representera ”en tjock”. Vafan. Tycker det blir en annan sak om företaget själva hör av sig för att få mer variation på modeller.

    Hahahah ”Kan du va min feta modell?”?

    Att säga ”du är för konstig för att passa in i normen” befäster väl bara normen?

   Alla vill inte ha en ful urtvättad svart bikini ????

    Finns det ingenting emellan?

  Jag skulle gilla att se samtliga i listan som modeller för bikinis så länge det inte görs en grej av kampanjen. Kalla den inte ”alla kroppar…” osv. Ha en helt vanlig kampanj med badkläder men ha med tjocka, smala, unga gamla, amputerade, Micke i kjol osv som om det vore vilken normativ modell som helst.

  Vad har hänt med Hannah Graafs blogg? Den har verkligen blivit ett sömnpiller utan dess like. Såvida man inte går igång på att se henne äta glass och godis i soffan, så finns det inte mycket att hämta där.

  ”Hej vacker” eller ”hej min vän”, följt av ett inlägg med något av följande teman:

  – Hannah ser på Netflix i soffan.
  – Hannah lagar mat.
  – Hannah dokumenterar sina flickors aktiviteter.
  – Hannah tar en selfie framför spegeln

  Samt några sporadiska samarbeten/reklaminlägg. Men det verkar inte vara några stora samarbeten hon får till längre precis. Mest företag som hennes vänner driver eller är PR-ansvariga för.

   Vad jobbar Hannah Graaf med nu för tiden?

  Nu är ju detta bara EN av dem som vi sett att Katrin frågat. Vi får önska att företaget fortsätter sin policy med att ha inkluderande modeller. Tror att Magdalena G och Katrin kan ha en räv bakom örat då det gäller just detta att M. gick ut med det på sin blogg precis då detta varit lite ”omdiskuterat”. De får uppmärksamhet och det vill väl alla företag ha?

  Spelar väl ingen större roll vem som modellar dessa ”badkläder”, de är ju ändå hopplöst fula. Men Katrin har ju uppenbarligen varken klass eller stil.

  Skinniga och slappa 50 taggar tanter? Vilket härligt sätt att beskriva sina potentiella kunder.

   Säger allt om deras kroppsuppfattning/ människovärde…

   Frågan är om de menar ”skinniga” som i svenskans skinn eller som engelskans skinny?

  Besvikelse att Graaf är värvad, hon kan säkert locka kunder. Och hon är INTE normbrytande! Välbevarad, smal och snygg. Och så lite utslätande filter på det så kommer hon ser ut som en 25-åring på bilderna!

   Lockas verkligen människor i dessa tider att bry sig om och köpa en bikini till sommaren? Finns liksom viktigare saker i livet just nu.

  Varför skulle vuxna kvinnor vilja klä sig i fula badkläder som är babyrosa med rosetter, som försöker få till någon ofräsch Lolitalook, allt toppat med en rabiat mobbare?
  Den målgruppen kan inte vara stor.

   Påminner om de blöjor med knytsnibbar man hade på 70-talet ?

    Åh minns dem och hatade dem.

    Har ett ärr på låret från dessa blöjor, jag var småfet som bebis och blöjan skavde in rejält ? Herregud.

     Jag fick tydligen svårartat blöjeksem av dem. Morsan fick då någon lila vätska från BVC som skulle torka ut eksemet, men det enda som hände var att allt blev lilafärgat, dvs kläder, filtar, osv. Hon ryser ännu vid minnet och då ska ni veta att jag är 40+…

   Fast den rosa bikinin som Katrin har på bilden var väldigt fin tycker jag.

  Alltså.. bikinibyxan påminner om de där plast-snibbarna som användes till blöjor förr, blev precis såna där snygga rosetter på sidorna med dom

  De snålar då inte med tyget till rosetterna. Ser ut som K har en en rosa disktrasa i handen.

  Vad menar du med fysisk CP-skada? Per definition är det ett samlingsnamn för olika typer av rörelsehinder pga hjärnskada, finns ingen uppdelning i fysisk eller mental?

   Tror hon ville betona att CP-skadan i det aktuella fallet inte är förenat med en intellektuell funktionsnedsättning, men att Camilla kanske inte riktigt har koll på lingot, så att säga… Tror de flesta vet att en CP-skada är en hjärnskada, som beroende på skadans omfattning och placering påverkar olika funktioner i kroppen

    Jag anser mig själv ha bra koll på lingot då jag tidigare arbetat som assistent till en flicka med Cerebral Pares.
    Beskrivningen ”fysisk CP-skada” kommer från Natalie själv och är ingenting jag hittat på.

    Natalie svarar även själv här under.
    ⬇️⬇️⬇️

   Nej CP-skada är inte ett samlingsord utab en egen diagnos. Diagnosen är otroligt bred – vissa syns mer, vissa mindre, vissa har metala svårigheter och andra inte ?

  Fast att be Magdalena innebär ju inte att hon bara tänker ha smala modeller? Magdalena är ju bara en av dem…?

  Gud vad Dasha är en crybaby. Hon slutat bloggandet för hon fick så mycket ”hat”… Det var tydligen jobbigt att få kritik över att vara mästare på Corona, och allt annat IDIOTISKT hon gjort den senaste tiden. Stackars privvade influencer. Tror hon att hon kommer få mindre kritik nu? Snälla. Och nej det är inte hat hon fått, har läst kommentarerna och dom har varit sakliga. Hon kan inte ta emot att hon gör fel, eller lära sig nåt av det. Allt ska strykas medhårs!

   Vad jobbar Dasha med? Någon som vet?

  Tycker Gunilla Persson skulle vara modell.

   ??

   Eller Mia Parnevik och Dominika Borg?

  TATUERINGEN:

  Är bokstaven ”Zeta” i grekiska alfabetet, den har blivit lite utdragen på hennes kropp pga bukplastikop, eller för att hon helt enkelt är lite dryg.

  Gud… Jag avsyr Katrin, men idag ska ALLA verkligen inkluderas i exakt allt.
  Det är så jäkla PK och tråååååkigt.
  Big news att feta inte är lika snygga i bikini. Men klart dom får ha bikini ändå. Jag är själv lite rund med ett bmi på 25. Ja är inte ashet i bikini, men inte fan grinar jag för det. Jag har bikini ändå och låtsas som det regnar!

   Har du bikini när det regnar?

   Du har ju helt missat diskussionen?

    Tur att du har det då, smartass!

    Tror du har missat snarare Anonym hahahah

  Kan du skriva om hur Adlibris har sönderbombats av reklam för Läckbergs nya bok? Hela första sidan är reklam. Hennes förlag ägs av Bonnier, som också äger Adlibris. Okej om de köper annonsutrymme …. men det här känns så fult av någon anledning. Även ”Personalen tipsar” är bara Läckbergs böcker.. Jag trodde (kanske naivt?) att personalen tipsar faktiskt var tips från personalen och inte annonsplats som förlag kunde köpa.

  har maggan och filip separerat?

   Verkar så, dom har ett jättehus men ändå måste Maggan flytta runt bland kompisar och hotell, för att jobba…?

    ja och senast skrev hon att filip skulle ”ta barnen”, lät lite ”varannanvecka”…

   Det tror jag inte.

    Tror inte heller att de separerat. Hon älskar att skriva mellan raderna för att få igång spekulationer. Tror inte att han blir av med henne så lätt.
    Skulle bli en dyrt för herr Larsson????

  Det intressanta är att företaget går ut med att ”vi har upp till stl XXL” vilket är en sanning med modifikation. Dels för att XXL finns på två (2) av företagets modeller och framförallt för att XL motsvarar 40-42 vilket då innebär att XXL motsvarar 44??!!!!! Det är inte inkluderande och body positive, 44 är en ganska ”vanlig” storlek

   Det är som ”rea upp till 70%” med en vara med 70% rabatt och resten med 5%.

  Jag förstår inte hur ett företag ens kan kalla sig inkluderande när deras storlekar är till 40/42 och har någon produkt upp till 44? Det är ju exakt samma storlekar som alla företag som inte utger sig för att vara inkluderande har.

  Our coursework help USA experts have attained a lucid style of writing. They can compile essays in any style of writing if aspirants specify their requirements. Our professionals are highly adaptable. They have a significant eye for writing essays or assignments.

  Help In Homework dedicated writing team works Monday to Saturday and our customer care is online 24/7 to provide the best assistance to our clients. We understand that assignment writing is completely time specific work and hence we cater to all the requirements as soon as possible. We have never experienced complaints about delay in response or delay in submission. This makes our client assured of timely assignment help as well as dissertation help. Writing a dissertation requires proper methodology and experience. Dissertation writing service is a continuous process and every section requires proper care. We provide the best dissertation writing service by being continuously available for changes and free reworks. A proper research methodology and literature review is the most crucial part of the study. It is understood that dissertation writing is done chapter-wise and may need changes based on feedback. By providing chapter wise submission and by updating the work every time, it makes us the best online dissertation writing company.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.