Pontus Rasmusson försöker och försöker

Vad han än gör, och hur han än skriver så förstår ALLA vad Pontus Rasmusson egentligen menar med sina inlägg.
Det blir liksom aldrig till hans fördel utan han gräver bara sin grop djupare, och djupare och…..djupare.

Om du inte hängt med i svängarna och kanske är en av få som faktiskt inte förstår vad Pontus Rasmusson egentligen menar med sina inlägg, så kan du läsa ikapp HÄRHÄRHÄRHÄRHÄR, HÄR, HÄR.
Orkar du inte göra det så behöver du egentligen bara veta att Pontus Rasmusson fick sina Youtubekonton nedstängda för att ha brutit mot Youtubes barnsäkerhetspolicy, vilken förbjuder innehåll som sexualiserar minderåriga. Och lite annat smått och gott, men det hittar du i länkarna här ovan.

Nu har Pontus i alla fall postat två inlägg på Instastory – som Haveristerna var först med att notera – där han vill veta vad följarna tycker om ifall Leonardo DiCaprio skulle vara tillsammans med en kvinna född 2003. Alltså som fyller 20 år i år.
Han vill veta vad folk tycker om det eftersom Sverige är ett av de främsta länder, där man bryr sig mer om vad andra gör, än om vad man själv gör.
I skrivande stund har 81% röstat för att paret inte borde vara ihop.

Frågan är väl om det var svaret Pontus var ute efter eller om hans ”plan kinda back fired”?? 
Vad tror ni?

 

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så han jämför sig alltså med Leonardo Dicaprio. Förutom all annan brist på logik liksom.

      Bara för åldersskillnaden ingen annat väl?

        Kändes bara lite ”om Leo kan så kan jag” om du förstår hur jag menar? Som att det i något universum någonsin hade kunnat vara liknande situationer.

          Jo, förstår vad du menar 🙂

    Kanske också är skillnad på att vara 20 och ihop med äldre än att vara 15 och detsamma.

      Hjulet snurrar men hamstern är stendöd, så att säga.

        Haha minst sagt

        Finns ingen som får mig att rysa av obehag som Pontus Rasmusson.

    Jag undrar alltid hur långt upp i röven folk behövt leta för att få fram informationen om vad som är ”tyiskt svenskt” beteende när de själva är svenskar, alltid bott i sverige och knappast forskat i skillnaden mellan olika länder i just den frågan där de vill få fram sin åsikt.

      Haha verkligen, det känns lite som nationalitets-varianten av att vara en pick me-girl att kalla en massa (ofta inte alls typiskt svenska) beteenden för ”typiskt svenska” i samband med att kritisera det och påpeka att man själv minsann inte är så. Man är inte som andra svenskar, man är som coola resten av världen.

        Ja, precis så!

      Nu har han förvisso en poäng i att svenskar ofta uppfattas som lite uppläxande och gärna har synpunkter på vad andra gör men duckar för att titta på vad man själv gör. Tror dock inte Pontus har den insikten eftersom en annan nationalitet som slår oss svenskar i den grenen är amerikaner. Så obegåvat att ställa den frågan när anglosaxiska medier fullständigt exploderar i artiklar som handlar om dicaprios senaste relation. Hade han bara bemödat sig att googla frågan innan han la upp den hade han haft svaret. Han är inte klipsk så tror han kommer fortsätta lägga tid på sin tröstlösa comeback.

        Vilka nationaliteter är inte uppläxande?

        Åk till södra Europa o alla ställer opassande frågor o har åsikter. ”Varför har ni inga barn?!” ”Du har gått upp i vikt!” Osv osv i all oändlighet.

      Man behöver absolut inte ha forskat inom ett område för att få uttrycka vad man tycker och tänker.

      Nej nej. Det är BAAAARA i Sverige vi tycker det är fel med ”grejen influencern” gjort och blir upprörda. Ungefär som när folk gastar jantelag i tid och otid ?

    Han jobbar hårt för att befästa sin plats som Sveriges kändaste pedd0…

      Ja fy bubblan. Verkar extremt svagbegåvad och omogen (utvecklingsstörd?). Det känns faktiskt som att han på riktigt inte fattar. Farlig person! ⚠️

        Jag får också lågbegåvade vibbar. Säger det inte för att vara elak, utan för att han verkligen inte verkar förstå varför han får kritik. Det är inte normalt beteende att fortsätta provocera när anklagelserna är riktigt allvarliga. :/

    En 20 åring är iaf myndig och enligt lagen vuxen.

      Ja, och barnen som följer honom kommer ju också att bli 20 någon dag, och då kanske dom vill bli ihop med honom??

      Fattar inte att han fortsätter efter all kritik. Är han så korkad eller vill han provocera? Han förstör ju bara för sig själv.

        Jag tror ärligt talat inte att han fattar.

          Tror inte jag heller. Han förstår inte problemet och har inga vuxna som kan förklara heller, hans föräldrar är de enda vuxna han har omkring sig och i deras ögon har han aldrig gjort fel.

          Dessutom vill han inte lägga sociala medier på hyllan för utan SoMe är han ingen. Han har inga vänner i egen ålder, kommer inte hitta ett jobb som genererar samma inkomst som YT gjorde och han kommer inte få samma bekräftelse som han får nu (även om bekräftelsen är av barn och tonåringar men hey, all bekräftelse är bättre än ingen kanske?). Eller fått, jag vet inget om hans inkomst eller vad han får för bekräftelse nu men han jagar den definitivt!

            Äh! Han kan alltid få ett jobb på en industri. Säkert flera anställda som har samma tankesätt som honom. Hörde senast i somras (jobbar själv i industri) att det är förståeligt att flickor i runt 12-15 års åldern blir antastade, för de kan ju vara välutvecklade.

    Nej nej nej!!!

    Varför har folk så mycket åsikter kring det här med Leonardo Dicaprios åldersskillnad? Är ni drabbade på något vis?

      Varför skänker folk pengar till Turkiet. Är de drabbade på något vis? Så urbota dum fråga.

        Precis: we do we!

      Man bör ifrågasätta varför en medelålders man uteslutande söker flickvänner som är betydligt yngre, även om de är myndiga. Det är någonting som skaver med att aktivt leta efter en partner som i många fall inte har livserfarenhet eller självkänsla nog att kräva en jämlik relation. Som äldre man är en yngre kvinna lättare att kontrollera, minde benägen att ifrågasätta ditt beteende.

      Det är såklart inte så i _alla_ fall, det finns säkerligen hälsosamma relationer med stor ålderskillnad. Men jag ifrågasätter absolut uppsåtet bakom att enbart och aktivt söka den typen av relation. Att ifrågasätta det handlar om att inte delta i normaliseringen av osunda relationer.

        Man bör fråga sig varför en 20-årig kvinna söker sig till en rik, berömd äldre man.

          För att han är rik, berömd och snygg? Samt att hennes frontallob inte är färdigutvecklad?

          På högstadiet var alla coola tjejer ihop med äldre killar som hade pengar, bil och kunde köpa sprit. I hennes fall är det ju inte så länge sedan hon gick på högstadiet…

          För att dom kan. Av samma anledning som han söker dem.

          Den som har 30 års längre livserfarenhet är den som främst bör ifrågasättas. Inte en 20-åring vars hjärna inte är fullt utvecklad än.

            Fast en 20 åring är fullt vuxen.. inget litet barn.

            Absolut hjärnan utvecklas till man fyller 25 men man är inget litet barn.. det är okej för en 20 åring att dejta äldre män och för äldre män att dejta en 20 åring

            Sen tror jag många 20 åringar inte vill ha en gubbe, men dicaprio är rik

              Man kan väl dock se det som att en 20åring knappast har direkt livserfarenhet på samma sätt som en snart 50-åring i vilket fall, och där är det lätt att bli utnyttjad. Om jag får ha fördomar så tror jag inte att det är iq-eliten som dras till äldre kända män heller. Med det sagt så hade 20-åriga jag inte tackat nej heller.

              Konsekvenstänkandet är inte fullt utvecklat förrän vid 25. Man ser inte heller det osunda i att dejta en gubbe. Man har noll livserfarenhet och förhållandeerfarenhet.
              Jag var en ansvarsfull och mogen 20-åring men så här i efterhand saknade jag förmågan att identifiera osunda beteenden som DiCaprios. Man blir lätt utnyttjad och manipulerad som ung.

          Varsågod att starta en diskussion om det du, om du tycker att det känns viktigt. Nu pratade vi om Leos beteende här.

            Blev det litet jobbigt? Så synd.

              Vad menar du?

              Tillbaka till FB med dig. Där får du säkert gehör

        Ja en yngre kvinna som ser upp till honom är betydligt enklare att forma än någon i hans egen ålder.

          Det är intressant att dessa påståenden så ofta dyker upp, ni tror inte det i första handlar om att kvinnorna helt enkelt ser yngre ut? Att dessa män attraheras av ett ungt utseende?

          Sedan är väl unga kvinnor säkert lättare att forma osv, och mer ”easy going” osv, men är er uppfattning att män som Leo hade valt en mer lättformad kvinna i sin egen ålder eller en kvinna som inte låter sig bli styrd eller manipulerad som är yngre? Tror fortfarande han hade gått efter den senare om han hade det valet?

          Tror väl samma om vilken sliskgubbe som helst, med enda skillnaden att många inte har något val, i motsats till till exempel Leo,

        Fast det är ju vanligt att äldre män söker yngre kvinnor. Inget som plötsligt sker nu.

          Ja, det är ju det som är problemet och varför det är rimligt att ifrågasätta enskilda situationer. För att de inte är enskilda situationer – de är en del av ett system där unga kvinnor riskerar att utnyttjas och behandlas illa i relationer med enorm maktobalans, men det romantiseras av Hollywood och upprätthålls av alla som säger att det inte angår oss att medelålders män bara vill dejta hälften så gamla kvinnor.

      Kan man bara ha åsikter om saker man själv drabbats av? ?

        Nej det måste man inte. Men din åsikt är irrelevant.

      Folk brukar ha åsikter även om sånt som inte drabbar dem direkt. Fullt normalt.

      Det som är mysko är ju att han alltid gör slut med dem innan de fyller 25. Finns många teorier om det där hehe

        Han kanske bara gjort en grej av det för han vet att folk tycker det är mysko. Han verkar verkligen inte vara den typen som egentligen är intresserad av varken stadigt förhållande (knappt så han egentligen verkar vara ens intresserad av de han är tillsammans med…) eller barn.

        Han var snygg en gång i tiden, men nu ser han ut bara som ett gammalt fläskberg. Så förstår inte varför kvinnor ens vill ta i honom med tång. Fast såklart, pengarna och kändisskapet lockar väl…

          Jag tror som du, han är inte intresserad av en långvarig relation med tjejerna och alltså bryr han sig inte om några intellektuella utbyten, partnerns åsikter eller framtidsplaner.
          Jag tror, som många andra, att han egentligen spelar på den andra planhalvan men han tycker förmodligen inte att någon har med det att göra, så han skaffar sig små söta förkläden för att ge folk annat att prata om.

          Så med det sagt, Pontus, är det något annat du vill berätta?

        Vet vi att det är han som gör slut?! Eller är det så att när de uppnår en viss ålder så är det inte intressant att dejta någon bara för att denne är känd/rik längre:

    Han verkar inte greppa grejen med att hans följare är barn. Små barn. De enda jag någonsin hört prata om Pntus rasmusson, innan härvan drog igång är femåringar. Visst, det skiljer mindre i ålder mellan Pontus och en femåring än vad det gör mellan Di caprio och hans flcikvän, men det är ju lisom inte samma sak. Alls.

      Oj, värst vad bra jag skriver idag.

        hahaha akta dig för språkpolisen!

          ???

    Inte utan att det väcker frågetecken kring DiCaprios mognad, ändå. Jag är ”bara” 34, men har typ inget gemensamt med en 20-åring. Men han har å andra sidan inte haft ett vanligt liv med vanliga erfarenheter…

      Finns spekulationer varför han bara har unga flickvänner. Inget vi har med att göra men det finns ju massor med människor som enbart har vänner som är yngre än en själv. Är det fel?

        Jag sa inte att det var fel, jag sa bara att det väcker frågor kring mognad. Samma sak med människor som bara umgås med människor som är mycket yngre.

        Ja han söker ju kanske inte en utmaning vad det gäller intellekt…

        Jag har vänner som är allt från 30 till 55 och vi har skitkul ihop. Jag skulle däremot inte har något utbyte av en kärleksrelation med någon som är 30, kanske mer med någon som är 55. Men jag ser också skillnad på kärleksrelationer och vänskapsrelationer.

        Om det här var en engångshändelse så vore det en sak. Nu har historian upprepat sig oroande många gånger. Det finns en systematik i vilken typ av förhållanden han har. Det är inte normalt.

    Han må ju vara felande på riktigt. Inte för att vara rolig från min sida (!) Men det är ju ett seriöst fel på någon som hela tiden återkommer till just det ämne folk reagerar negativt på (med all rätt). Tragiskt!

      Haha ja men det blir komiskt när han försöker bevisa att han har rätt och alla andra bara blir ställda och tänker ”Men vänta, varför är du fortfarande inne på detta ämne?!”… Som ett barn som ljuger om att ha snott lite godis ur godislådan och sedan försöker slingra sig på olika vis ”Men OM jag tog lite godis så är det väl okej för jag kan ju köpa nytt nästa helg, eller hur…? Fast alltså, jag stal inget nej nej!”… Hmm.

    Angelica Blicks bootcamp – är det någon som ska på den? ????

      Vad är det som är roligt? Jag var på träningsresa med Friskis för några år sedan och det var nästan samma pris och man fick verkligen inga goodiebags eller kläder.

        Fattar inte heller, tycker priset är rimligt… Det är en hel veckas boende, måltider och ledarledda träningspass. Står att goodiebagen innehåller 3 hela set från NIKE, bara det går på några tusenlappar.

        Du tycker inte det är dyrt ex flyg?

          Hotell, träning, mat, kläder och träning. Nej, tycker inte det är särskilt dyrt.

          Som sagt, när jag var på resa med friskis kostade det typ 11 tror jag och då fick man betala maten själv. Och det var flera år sedan, långt innan den galna inflationen.

        Håller med om att det är ett helt rimligt pris. Blir sugen att åka pga Nike kläderna 🙂 Haha

      icke att förglömma, man får vatten!! ??

        Skulle aldrig dricka vattnet i kranen där så att få flaskvatten gratis är ju toppen!

    Men skillnaden är väl för fan att detta är två vuxna människor, en person som är 80 kan vara tillsammans med en 35-åring om de vill. Men han vill ju bli tillsammans med en person som är 15 eller under, det är skillnad och går inte att jämföra.
    Herregu han är ju så jävla lobotomerad så hälften vore nog, förstår han inte själv skillnaden?! Två människor över 18 kan göra vad tusan de vill.

      Han skriver att han trånar efter en 19-åring, och visst, det skiljer inte enormt många år mellan dom, men varför vill en vuxen man vara ihop med en tonåring?

    Leo är 48 år, tjejen är 19 år. Såg en TikTok som sa att det är som att 1. Millie Bobby Brown och David Harbour (båda från tv-serien Stranger Things där de spelar pappa och dotter) skulle dejta i verkliga livet. Även om Pedro Pascal och Bella Ramsay (från tv-serien The Last Of Us där de spelar ”ung flicka och hennes pappa-aktiga beskyddare) skulle dejta då det är samma ålderskillnad mellan alla dessa tre. Det är inte normalt och det är äckligt. Punkt slut. Spelar roll om man som 19-åring är ”vuxen” i lagens mening. ”Just because you can does not mean you should”.

    Hans meningsuppbyggnad ?

    Men Pontus då…..han måste räddas från sina föräldrar för han kommer aldrig lämna den där barnsliga och naiva bubblan dom uppfostrat honom i annars.
    Man ser sådana här människor ibland, personer som skyddats och höjts till skyarna så mycket av sina föräldrar att dom tappat all verklighetsuppfattning.
    Anna Book är ett utmärkt exempel men jag gissar att många känner någon som vuxit upp under liknande förhållanden.
    ”mamma säger att jag sjunger bäst i världen!”,” min mamma säger att jag är vackrast och bäst i hela världen!”
    Se på alla som stått framför idoljuryn och kraxat fram något hemskt och sen gråter dom och skäller på juryn när dom inte går vidare för ”MAMMA har sagt att jag sjunger jättebra!”

      Mamma säger jag sjunga fint som fågel

        hahahaha åh bästa idolupplevelsen

    Det är synd att Pontus inte är intresserad av lite äldre kvinnor, som typ urtidsmänniskan Lucy. Deras hjärnkapacitet känns ungefär på samma nivå.

      Du tänker hur bra hon tänker idag?

      Amen

      Vilken förolämpning mot Lucy. Hon hade i varje fall en hjärna

    Jag kan tycka ålders konversioner är lite löjliga, ingen annans ensak. Min partner är 30 år äldre än mig och vi är super lyckliga. MEN, jag är också över 30. Även om jag inte är bekväm med så förstår jag att det är en stor risk att jag får leva utan honom, att barn inte är aktuellt för oss och att det inte alltid kommer vara enkelt. Jag har väldigt svårt att se en 20 åring greppa det; och tycker att det är olämpligt OM någon skulle utnyttja någon annans erfarenhet på något plan.

    Om det finns en baktanke med frågeställningen (högst troligt) så borde den korrigeras till att ta ett par där åldersskillnaden ex är 24 vs 13 år.

    Hua, får kräkvibbar bara av hans nuna. Han är som en sån där leksak som är rund i botten och bara reser sig efter varje knuff, omöjlig att få ner & bort. Sen baxnar man ju inför exemplet han drar med Leo, busted med dina intentioner, liksom. Annars kunde han ju ha frågat vad folk tycker om ”Beppes godnattsagor” eller för all del ”Bolibompa”..(dvs vuxna programledare för barn)

    Ja med samma logik om ålderskillnad borde Pontus med andra ord satsa på någon som kommer att födas 2027 så kan de sedan bli ett lyckligt par 2047 ???

    Det intressanta är ju fortsättningen på storyn där han berättar att han är hemligt?? kär i en 19åring vilket tydligen är anledningen till att han ställer frågan.
    Nu undrar jag i mitt stilla sinne om tjejen han gillar verkligen är 19 för den ålderskillnaden är ju inte problematisk egentligen om hon inte är förståndshandikappad och är yngre mentalt.

    Nu är det ju så att vi har en helt perfekt regel som hjälper oss att veta vilka åldrar det är okej att dejta. Och formeln är fortfarande ”din ålder dividerat med 2 plus 7” Pontus får alltså dejta personer så unga som 19 år och Leo får dejta personer som är 31 år. En perfekt formel som alla borde ha utskriven och med sig i plånboken.

    Usch. Jag uttalar mig aldrig om någons utseende men Pontus ser bara för creepy och sliskig ut.?

      Det är nog för att han är det ?

    Kan vi hitta en öde ö att placera denna man på?

    Pontus är så genomvidrig. ?

    Om man tänker så här
    BARN ska inte ens sitta vid en skärm
    Dom ska vara ute o leka

    Man borde själv fatta vilken risk det finns när man är i internet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.