Lördag 26 Nov
Stockholm

Oscar Schau (IRM): "Så här skulle Sverige se ut om SD fick bestämma"

Oscar Schau
Oscar Schau. Foto: Privat

Oscar Schau: "I Sverigedemokraternas Sverige är sverigedemokrater en folkgrupp. I Sverigedemokraternas Sverige är muslimer inte en folkgrupp."

Kommentera (189)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Följ Oscar Schau på Twitter: @Oschau

Det är inte alltid lätt att ha koll på vad alla Sverigedemokratiska företrädare sagt och tyckt. Därför har jag gjort en mosaik föreställande Sverigedemokraternas drömland. Bitarna jag använt är olika förtroendevalda SD-politikers citat och handlingar från hela landet. Det här är bilden som framträder när alla bitarna ligger på plats.

I Sverigedemokraternas Sverige är sverigedemokrater en folkgrupp. I Sverigedemokraternas Sverige är muslimer inte en folkgrupp. I Sverigedemokraternas Sverige sker rasism främst mot vita svenskar. I Sverigedemokraternas Sverige är det en sanning att muslimer infiltrerar landet och ”ynglar av sig” så att de successivt ska bli många nog att ”ta över”. I Sverigedemokraternas Sverige använder man åsikten att muslimer dödar och våldtar som diskussionsunderlag. I Sverigedemokraternas Sverige är araber råa, primitiva halvmänniskor. I Sverigedemokraternas Sverige ställer man sig frågan om Anders Bering Breivik kanske resonerar ”helt rätt”.

I Sverigedemokraternas Sverige är media utbytt. I Sverigedemokraternas Sverige är Avpixlat, den rasistiska sajten som hänger ut barn, något sunt. I Sverigedemokraternas Sverige ringer politiker polisen när journalister ställer jobbiga frågor. I Sverigedemokraternas Sverige hotar man författare och journalister som publicerar osmickrande artiklar om Sverigedemokraterna. I Sverigedemokraternas Sverige smygfotograferar politiker invandrade och tiggare. I Sverigedemokraternas Sverige slänger man ut journalister som tar bilder på politiker i kommunfullmäktige.

I Sverigedemokraternas Sverige är homosexualitet onaturligt och okristet. I Sverigedemokraternas Sverige är Eurovision Song Contest ”bögpropaganda”. I Sverigedemokraternas Sverige har homosexuella killar ”avloppssex” och man kallar dem för ”korvryttare”. I Sverigedemokraternas Sverige accepterar man inte homosexuella. I Sverigedemokraternas Sverige åtgärdar man att garderobsdörrarna ”står på för alltför vid gavel”.

I Sverigedemokraternas Sverige är du en ”pissliberal” om du inte gjort lumpen. I Sverigedemokraternas Sverige hoppas man att kvinnliga, SD-kritiska artister blir gängvåldtagna av högar med ”niggers”. I Sverigedemokraternas Sverige får kvinnor skylla sig själva om de blir slagna av sin man. I Sverigedemokraternas Sverige bjuder partier in nakna Femenaktivister för att behaga sina manliga medlemmar.

I Sverigedemokraternas Sverige vill jag för allt i världen inte bo.

Oscar Schau,
Medarbetare på sajten Inte rasist men..

Skulle du vilja bo i det här landet?
Tack för din röst!
Kommentera (189)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.