Söndag 4 Dec
Stockholm

"Vad är det för fel på er alla som hatar Louise Andersson Bodin?"

Malin Joutseno anser att Louise Andersson Bodin inte förtjänar hat.
1 av 3
Malin Joutseno anser att Louise Andersson Bodin inte förtjänar hat. Foto: Privat / Faksimil Youtube
Louise Andersson Bodin.
2 av 3
Louise Andersson Bodin. Foto: Faksimil Youtube
Malin Joutseno.
3 av 3
Malin Joutseno. Foto: Privat

Malin Joutseno skriver att vi måste attackera samhällsproblemen.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Malin Joutseno är 18 år och bor i Falun.

Jag blir rent utav förbannad. Förbannad på media, förbannad på alla människor och framförallt förbannad på vad Sverige tycker är så otroligt viktigt i dag.

I dag är det rasism och feminism som gäller. Men det är inte på en normal debattnivå. Inte någonstans alls. I dag är det inte åsikter som bollas emellan de olika människorna som debatterar. I dag är det människor. Man bollar människor mellan varandra. Man bollar Adam Tensta, man bollar Louise Andersson Bodin och man bollar Zara Larsson.

Det är för Guds skull människor det handlar om.

Allt hat som vuxit fram, framför allt mot Zara Larsson och Louise Andersson Bodin, är inte mänskligt. Det är inte normalt och det är verkligen inte acceptabelt. Att en tjej som står upp för feminismen ska behöva få så otroligt mycket hat och hot, av alla sorters människor, är inte acceptabelt någonstans. Att hota att våldta någon, att önska livet ur någon, är i mina ögon inte mänskligt. inte alls.

Gentemot Louise Andersson Bodin tycker jag att det är ett extremt omoget beteende. Fruktansvärt fult och fruktansvärt hemskt. Att en tjej, som sagt något som hon själv sagt att hon inte menar, ska få stå ut med att en så stor grupp människor hatar mot henne. Ärligt talat nu, exakt vad tjänar ni alla på det? Vad är det för sjuk tillfredställelse ni känner?

Oavsett vad en människa har gjort mig, någonsin, så har jag aldrig kunnat önska livet ur denne, och aldrig någonsin har jag kunnat se en människa gråta utan att känna minsta lilla medlidande. Menar ni, människor, att ni inte känner det? Kan ni se Louise gråta av frustration och skam utan att känna något annat än mer hat? I så fall skulle jag inte kalla dig människa.

Är så otroligt trött på att allt ska handla om vem som har rätt, vem som har fel, vem som betyder mest och vem som betyder minst.

Om ni alla bara släpper alla stämplar på vad som är vad eller inte, vänder er inåt er själva och verkligen tänker igenom era åsikter och tankar. Är du en arg människa? Är du någon som vill en annan människa illa? Eller är du någon som vill att alla ska ha det lika bra. Vill du att alla ska kunna bli behandlade lika?
Vill du att du ska kunna göra ett misstag, men ändå bli förlåten när du sitter där med ångesten uppe i näsborrarna och en stor del av Sverige mot dig?

Jag vill att alla människor ska tänka på vad ni bidrar till. När ni sprider era åsikter genom att trycka ner folk, svartmåla folk inför hela Sverige och hota folk till livet. Är det vad du är? Är det något du själv skulle vilja ha och tycker du att det är ett ok medmänskligt beteende? Ni bidrar till större konflikter och mer hat.

Jag vågar knappt tänka mig hur detta kommer sluta om det fortsätter så här.

Malin Joutseno

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.