"​Bara åsnor river ner SD:s propaganda"

- 07/08/2015, 12:12 -
Nicole Rydén skriver om Sverigedemokraternas reklamkampanj

Nicole Rydén skriver om Sverigedemokraternas reklamkampanj

Privat

Nicole Rydén: "Vi vet ju att SD växer mest av alla partier just nu. Kan ni snälla sätta er ner på era jävla arslen som riktiga män och kvinnor och pröva en annan metod nu?"

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Om man klättrar omkring som en jävla huligan i tunnelbanan och river ner Sverigedemokraternas (skit)propaganda så är man en åsna. De bilderna sprids just nu över landet -och hemma sitter 'Arne 69' och 'Maj-Britt 73' (fiktiva namn och fördomar) och ser det här galna beteendet. Vad tror ni sen händer? Ja exakt, de kommer också att rösta på Sverigedemokraterna.

Förstår ni vad det innebär? Det blir kontraproduktivt. Därför växer Sverigedemokraterna så förbannat fort. KONTRAPRODUKTIVT.

För ni bemöter deras politik och åsikter som småbarn. Vi lever i en demokrati, och man måste krossa argument med argument. Det är sen gammalt.

Nu är vi snart tillbaka på ap-stadiet och har häxjakter där vi hänger ut folk. Precis som nazisterna en gång gjorde mot judarna.

Tro mig, jag delar alla era åsikter, och jag vill också riva ner allt jag ser om Sverigedemokraterna och elda upp skiten. Jag drömmer också om att mosa SD-anhängare med knytnävarna och jaga dem med högafflar runt torget. Men jag är smartare än så. För jag har en konsekvensanalys.

Ni tror att ni gör Sverige en tjänst med att dela #fuckSD, och bilder på att ni har slängt deras flyers i soporna, rivit ner propaganda osv mm etc.

Men faktum är att ni bara delar deras logga på alla sociala forum och hjälper Sverigedemokraterna att synas ännu mer. Ni ger dem så sjukt mycket utrymme på alla plattformar att det är skrattretande. För det är det enda partier ni har pratat om i flera år. Inga andra partier är omnämnda. Därför växer Sverigedemokraterna. Hat föder hat.

Visst vet ni väl också att människan oftast alltid tar beslut efter ett vanemönster? En människa med vagt ställningstagande och låg kunskap om politik kommer också att rösta på Sverigedemokraterna. För det är den loggan de har sett mest, och det partiet alla pratar om.

När ni beter er som galna huliganer och river proganda så gör ni en viss procent av folket förbannad där hemma – vilket resulterar i att de kommer att rösta på Sverigedemokraterna.

Har ni också tänkt på att de förmodligen stavade sin skitpropaganda fel med avsikt? Just för att de vill att ni ska dela det på sociala medier. På samma sätt som Starbucks coffee alltid skriver fel namn på sina kunders med avsikt, för att ni ska dela det på sociala plattformar. Smart ju.

Att demonstrera är toppen. Det gjorde jag också, för att visa och känna samhörighet, och kärlek.

Men jag klättrar inte omkring i tunnelbanan som en jävla idiot och river propaganda. För det är KONTRAPRODUKTIVT. (Googla om ni inte vet vad det betyder)

Jag vill inte vara delaktig i att bemöta Sverigedemokraternas skitpolitik på ett barnsligt sätt som gör att de växer.

Många av mina vänner var med. Inget vi bråkar om. Vi pratar om det istället. Man får göra och tycka som man vill. Det är min styrka att känna så, och jag hoppas att fler kan lära sig. Jag kan lika gärna få ett psykbryt snart och börja riva ner saker jag också?

Men just nu önskar jag mest av allt att vi kan byta taktik.

Vi vet ju att Sverigedemokraterna växer mest av alla partier just nu. Kan ni snälla sätta er ner på era jävla arslen som riktiga män och kvinnor och pröva en annan metod nu?

Åsnor är ni. Men ni har hjärtat på rätt ställe, och det är viktigast.

P.S. Otaliga artiklar har skrivits och delats om exakt denna problematik. Men det är ofta långa avhandlingar med en akademisk korrekt svenska som gör att man knappt fattar kontexten i meningarna. Främst så tappar man bort budskapet mellan de fina orden.

Jag är medveten om att jag har ett ovårdat och jävligt fattigt språk. Det är med avsikt för att beröra er.

Nicole Rydén