Mange Hellberg: "Hjälp rasisterna på plats"

- 08/09/2015, 10:27 -

Mike Stranéus

Mange Hellberg: "Det går aldrig att omvända alla. Men en rasist mindre är alltid en rasist mindre. Det kan det vara värt"

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag tycker vi ska åka dit och hjälpa dem på plats. Det kanske låter hårt, jobbigt och elakt, men hur ska vi annars kunna hjälpa dem?

Även om jag verkligen inte vill hjälpa dem så måste vi försöka vara humana, sätta oss in i deras situation och förstå att de är ensamma, rädda och på flykt från verkligheten. De tigger efter bekräftelse, de sträcker aldrig ut händerna efter hjälp utan sitter bara och pekar med händerna i sina offerkoftor.

Så nu startar vi ett postgirokonto så vi kan samla in pengar till KBT, psykologer och annat nödvändigt för dessa vilsna stackare som inte vill hjälpa krigets offer och tycker att kvinnor kan kallas hora och att svinga med järnrör är ett beprövat debattmedel. De behöver vår hjälp. De behöver faktiskt all hjälp de kan få.

Och eftersom de inte befinner sig i den verkliga världen måste de få hjälp på plats, där de ju är. Så de kan inse en gång för alla hur jävla långt borta från verkligheten de lever.

Det går aldrig att omvända alla. Men en rasist mindre är alltid en rasist mindre. Det kan det vara värt.

Mange Hellberg,
Musiker

Borde rasisterna hjälpas på plats?