Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Till alla tjejer: Det finns fortfarande schysta killar

- 11/02/2016, 07:26
Thomas Andreasson vill visa kvinnor att det fortfarande finns bra killar.
1 av 3

Thomas Andreasson vill visa kvinnor att det fortfarande finns bra killar.

Privat/Ap

Thomas Andreasson.
2 av 3

Thomas Andreasson.

Privat

"Jag anser mig vara en romantiker och ska jag vara helt ärlig så passar jag inte in i denna värld".
3 av 3

"Jag anser mig vara en romantiker och ska jag vara helt ärlig så passar jag inte in i denna värld".

Ap

Debattören: Kärlek är det bästa som finns och vi som inte passar in i normen "bad boys" med en Paradise Hotell-mage har svårt att finna sig tillrätta bland Tinder och Badoo.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Hur många gånger läser man inte artiklar om tjejer som fått sina hjärtan krossade för att de öppnat upp sig för fel kille? Hur många gånger har man inte hört att killar bara är ute efter en sak?

Jag är 26 år och har haft tre seriösa förhållande i mitt liv, ett i gymnasiet som varade fyra månader, ett efter gymnasiet som varade i tio månader och mitt senaste förhållande som varade i hela fem år och tog tyvärr slut i slutet av förra året.

Jag är en kille som alltid trott på kärleken och att man kan finna en person och om man älskar varandra så kan man leva resten av över tillsammans. Jag har alltid gått in hundra procent i ett förhållande – och tyvärr har det slutat i ett krossat hjärta för mig.

Det senaste var speciellt jobbigt då man verkligen var säker på att man funnit den rätta, och när det då tar slut så känns det alltid så mycket mer – för jag har gett mitt allt.

Det jag vill säga är att alla är inte sådana som utnyttjar tjejers hjärtan för sex eller heta bilder.

Jag anser mig vara en romantiker och ska jag vara helt ärlig så passar jag inte in i denna värld. Jag har alltid velat leva flera år tillbaka när man uppvaktade tjejer och där det fanns något som kallades för respekt för ett förhållande. Sånt är sällsynt i dag, vilket är så synd.

Kärlek är det bästa som finns och vi som inte passar in i normen "bad boys" med en Paradise Hotell-mage har svårt att finna sig tillrätta bland Tinder och Badoo.

Nu står alla hjärtans dag bara runt hörnet och det är tur man har sitt jobb och sina vänner iallafall. Vad jag vill säga är att det finns fortfarande romantiker kvar bland oss, alla är vi inte utdöda.

Thomas Andreasson