Torsdag 17 Jun
Stockholm

Paulina "Paow" Danielsson: Förbjud tjejer att göra abort mer än 1 gång

Bloggaren Paulina "Paow" Danielsson tycker att man endast ska ha rätt till 1 abort
1 av 3
Bloggaren Paulina "Paow" Danielsson tycker att man endast ska ha rätt till 1 abort. Foto: TT/Privat
2 av 3
Bloggaren Paulina "Paow" Danielsson
3 av 3
Bloggaren Paulina "Paow" Danielsson. Foto: Privat

"Det är dumt! Många utnyttjar systemet. Tänk vad mycket pengar staten hade sparat som kanske hade kunnat gå till något vettigt".

Kommentera (76)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om skribenten

Paulina "Paow" Danielsson är bloggare och känd från bland annat Paradise Hotel.

Läs hennes blogg på paow.se

Till en viss del så tycker jag att Donald Trump har rätt med vad han säger om aborter. För abort är mord, i femte veckan då hjärtat börjar slå så är det något levande, något som kommer bli ett liv med ögon och ben. Precis som du och alla du känner.

Och att ha oskyddat sex utan preventivmedel/kondom är extremt oansvarigt för alla vet väl hur ett barn blir till? Eller så kanske vi borde få lära oss det tidigare i skolan isåfall.

Tycker att det är extremt ansvarslöst att ”chansa” och tänka ”äsch jag blir nog inte gravid men blir jag det så stoppar jag upp ett piller, det är ju gratis dessutom”.

Det är dumt! För att många utnyttjar systemet. Tänk vad mycket pengar staten hade kunnat spara som kanske hade kunnat gå till något vettigt.

Därför tycker jag att tjejer under 18 endast har rätt till 1 abort, och medan denna abort genomförs så ska man få hjälp med vilket preventivmedel som passar just henne (dock tycker jag annorlunda om det gäller våldtäkt, blir man våldtagen, anmäl. Annars kanske du måste föda våldtäktsmannens barn. Eller om det går att bevisa att man blivit gravid trots ppiller/pstav/spiral (och allt vad det nu finns)

Det många tjejer heller inte vet är att en abort kan göra dig steril och framförallt ge svåra komplikationer. En vän till mig höll på att dö, och ”föda” barn i flera dagar. Tills det slutade och idag så har hon ingen aning om hon faktikst kan bli gravid igen.

Sen att folk säger ”jag har ingen rätt till min egen kropp” buhuhuhuhuhuh. Men alltså det är väl DU som haft oskyddat sex? Vill du inte ha barn? Skydda dig då för fan. Hur fan skulle staten kunna ta ifrån dig rätten till din egen kropp för att du haft oskyddat sex.

Och alla dessa jävla feminister som typ bara går runt och ligger oskyddat med en massa folk och sen köar till abort-klinikerna och efter dem är klara där inne så springer dem runt på stan med skyltar och är arga/glada över att dem gjort abort (okej jag driver men ni fattar grejen).

Det är dags att vi människor börjar ta lite ansvar, det är dags att lära sig att använda kondom/ppiller. Hur jävla svårt ska det vara.

En abort har man rätt till. Om man är ung och dum. Snälla Stefan Löfvén.

Paulina Danielsson

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (76)
Kopiera länk
Dela