Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2672
reaktioner idag

Mattias Beruk Järvi: Det är fult att ljuga, Mattias Karlsson!

Mattias Beruk Järvi: "Rasismen är ingen ny företeelse i SD, men det är fult att ljuga, Mattias Karlsson."

Denna text är hämtad från bloggen mattiasjrvi.blogg.se.

Mattias Beruk Järvi reagerar på SD-toppen Mattias Karlssons jämförelse av representanter från Ung i Sverige och Drottninggatanterroristen Rakhmat Akilov.

Mattias Karlsson (SD).

Skärmdump på inlägget som publicerades på Mattias Karlssons Facebook. Faksimil Facebook.

Mattias Beruk Järvi.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Att fara med osanning är i dagens Orwellska-samhälle inget nytt, där gränsen mellan sanning och osanning suddats ut för längesedan. 


Men att sjunka så lågt som riksdagsledamoten Mattias Karlsson gjort då han via ett Facebookinlägg smutskastar och förtalar de båda ledarna för Ung i Sverige...


Karlsson skriver: "Ett halvår efter att en illegal invandrare, som borde ha utvisats, dödade och skadade 19 svenskar i ett terrorattentat, så tar polisen selfies med invandrare som vistas här illegalt och som borde utvisas..."


Nu föreligger det så att dessa båda individer som Karlsson förtalar har uppehållstillstånd. Att Karlsson jämför två unga personer, som kämpar för unga människors värdighet i Sverige, med terrorism är osmakligt och olagligt.


Rasismen och svartmålandet av människor med utländskt påbrå är ingen ny företeelse i SD, snarare har det blivit mer regel än undantag att dess representanter ertappas med att sprida rasism i sociala medier, och de högsta hönsen i partiet är inget undantag. 


Vet hut Karlsson, det är faktiskt fult att ljuga.

Mattias Beruk Järvi

Vill du också få ut din röst?

Håller du med?

Mer:

Jimmie Åkessons folkhem är en lika dålig idé som hans parti