Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gunilla Gomér (SD): Vakna Sverige – sluta dalta med jihadisterna

- 26/10/2017, 13:53 -
Gunilla Gomér (SD) skriver om terrorhotet mot Sverige, och anser att vi inte längre har råd att chansa.
1 av 3

Gunilla Gomér (SD) skriver om terrorhotet mot Sverige, och anser att vi inte längre har råd att chansa.

Privat/Markus Schreiber

2 av 3

Markus Schreiber

Gunilla Gomér (SD).
3 av 3

Gunilla Gomér (SD).

Privat

Gunilla Gomér (SD): "Även den du minst anar kan vara en soldat med uppdrag att ingå i jihad. Det går inte att se vem som är en potentiell terrorist."

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Medan svenskarna ägnar sig åt handhjärtan och kärleksbombningar, pågår det en mobilisering i det fördolda.

Enligt Anders Thornberg, Säpochef, befinner sig i Sverige cirka 3000 personer, vilka är beredda att använda våld i sin religions namn.

Ett stort antal män har tagit sig hit via den så kallade drogvägen (eng. drug road), som sträcker sig från Mellanöstern och hela den långa vägen upp genom Europa. 

Unga män som har kommit från Syrien och Afghanistan och befunnit sig i Iran, där de tränats till fulländade soldater.

Med flyktingströmmen har de lyckats att ta sig in i landet. Det är ingen konspirationsteori att likna det som nu sker vid den trojanska hästen.

En illegal invandrare kunde med hjälp av en lastbil utföra terrordådet där flera förlorade sina liv, mitt i centrala Stockholm. En ohygglig tragedi. 

Betänk då utfallet när flera tusen terrorister, med tunga vapen, på ett gemensamt kommando utför krigshandlingar runt om i Sverige. För det som sker just nu är att "sleeping units", eller "sovande celler", håller på att formeras. 

Så medan batikhäxorna med sina missriktade moderskänslor håller på att rädda "sina barn" från utvisning, efter att dessa fått ett beslut om avslag på sina asylansökningar, så kan det vara så att myndigheterna vet bättre. 

Även den du minst anar kan vara en soldat med uppdrag att ingå i jihad. Det går inte att se vem som är en potentiell terrorist. Att inte påskynda och verkställa beslut om utvisningar, kommer att resultera i förödande konsekvenser.

Enligt Säpo är våldsbejakande islamism det största hotet mot Sverige.

Få är insatta i att det finns fem former av jihad, varav en är finansiell jihad. Denna form innebär att plundra de otrogna, icke-muslimer. 

Anwar al-Awlaki, imamen vars föräldrar stödde flygplansterroristerna al-Qaida, är specialiserad i finansierad jihad. 

Han har sagt "Du måste inte nödvändigtvis ta till sprängdåd, du kan göra vad du kan få att få ett land att gå i konkurs". Han säger att det finns fem sorters jihad; att ta till vapen och bomber är bara en av dem.

I en tid när försvaret är färgat och polisens resurser är under all kritik, kan vi inte förlita oss på att de som skall skydda oss kommer till undsättning vid en krissituation.

Det är hög tid för svenska folket att vakna ur sin törnrosasömn och sluta med daltandet. Jihadister infiltrerar samhället, och vi måste våga se vad som är på gång utan att behöva kallas rasister. 

För allas skull, för de som kommit hit som verkliga flyktingar, och för alla oss andra. 

För snart, mycket snart, kan det vara för sent.

Gunilla Gomér,
Sverigedemokrat,
Kommun- och regionpolitiker