Lördag 15 Maj
Stockholm

7 bevis på att jultomten är ett svin

Jultomen
Jultomten är kanske inte så godtycklig som man kan tro. Foto: Bildkälla: Shuttestock

"Tomten är far till alla barnen" har vi ju hört under våra uppväxter. Behöver det betyda att han är snäll då? Nja, det är Nyheter24 väldigt skeptiska till. Efter dessa punkter finns det inga tvivel om att tomten är en cynisk jävel.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Han är slavdrivare

Har vi någon som helst koll på vad som försiggår där uppe på Nordpolen?

Nej, men om vi tänker att en massa kortväxta förtryckta personer sliter hårt året runt på en av världens mest ogästvänliga platser så kan man ju dra sina egna slutsatser.

2. Tomten är fartsyndare

Sju kontinenter. 196 länder. På 48 timmar. Låter det som något som man gör på laglig väg? Nej, självklart inte. Det leder oss in på nästa punkt på listan.

3. Djurplågare

Hur mår tomtens renar egentligen? Tanken att åtta stackars renar ska dra en svintung släde över hela världen på rekordtid är ju hemsk!

Vi kan naturligtvis anta att tomten proppar renarna fulla av doping och andra otillåtna substanser. Fy fan!

4.Enstöring

Det är naturligtvis inget fel i att vilja vara för sig själv ibland, men hur kan man påstå att man är världens snällaste gubbe och bestämma vilka som ska få julklappar om man bara åker hemifrån en gång om året?

Ey Tomten! Kim Jong Un ringde. Han tycker att du lever isolerat.

5. Han förtrycker sin fru

Ärligt nu. Tror någon på riktigt att Tomtemor – världens ensammaste hemmafru – verkligen vill bo på Nordpolen? Vad hände med hennes drömmar?

Allt hon ville uppnå i livet? Nej, det är ju uppenbart att Tomten utövar någon form av härskarteknik mot frugan. Ej okej!

6. Han är en godtycklig jävel

"Du får ingen julklapp om du inte är snäll". Alltså. Ursäkta? Men vem fan är du att döma?

Personer kan faktiskt vara stressade, nedtyngda av strukturer, uppleva oro i arbetslivet etc, det kanske inte är så jävla lätt att vara snäll hela tiden! Och hur snäll är du egentligen, som åker runt och trycker ner barn hela julhelgen!?

7. Tomten spelar dum

"Hohohooooooooo! Finns här nåååååågra snälla barn? Ååhååhå, tomten måste sitta ner och vila lite hoho".

Please. Du har en stor jäkla fabrik, tusentals anställda och övervakar alla barn i hela världen. Ingen köper ditt taskiga skådespeleri. Visa din rätta sida och kom ut som det svin du är!

God jul!!!

Är tomten ett svin?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela