Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

9 riktigt jobbiga sätt att bli dumpad på

- 08/08/2015, 14:12
:(((
1 av 3

:(((

tumblr

2 av 3

karl anders lindahl

3 av 3

Vilket är värst egentligen?

1. På Facebook

Ändrade din babe precis relationsstatus? Eller la hen upp bilder på sig själv med texten "njuter av singellivet!!!"? Du visste inte att ni gjort slut? Trist! (

2. När en kompis råkar försäga sig

Du får reda på att du är nybliven singel på helt fel sätt. En kompis kommer fram och säger typ "aaaw, hörde vad som hände med er... tråkigt!" Du har ingen aning om någonting, men alla andra verkar veta.

Bildkälla

3. Under en middag

Det finns bra sätt och dåliga. Att "ta snacket" strax innan varmrätten är inte ett bra sätt. Doggybag, någon?

Bildkälla

4. På resan

Samma sak med sköna solsemestern. Den där svindyra veckan på Rhodos blir inte riktigt lika nice om någon börjar prata om att kanske "boka ett rum till".

Bildkälla

5. Post it-lapp på diskbänken

En socialrealistisk klassiker. Du kommer hem, trött efter dagen, går fram till diskbänk och får reda på att din kärlek har lämnat dig.

Bild: Karl Anders Lindahl

6. På snapchat

Vänta va? Tre sekunder? Hann inte ens läsa. Varför kan jag inte spela upp igen? Detta är frågor du kanske ställer dig om du blivit snapdumpad.

Bildkälla

7. När ni storhandlar

"Nej hörrö! Jag kanske inte vill köpa storpack med 48 toarullar? Jag kanske inte tror att vi inte hinner gå så mycket på toa att vi hinner använda allt!"

Bildkälla

8. På förfesten

Hur sabbar man en lovande festkväll? Ja, varför inte köra salt, tequila, citron och göra slut??

Bildkälla

9. Face to face

Det anses vara det mest humana, the right thing to do. Som ett plåster som man bara river av... men det finns inget jobbigare än att sitta ansikte mot ansikte på ett café och få höra att det är över. Slut. Finito. Farväl

Bildkälla

Har du blivit dumpad på ett jobbigt sätt?