Ida är Modettes nya stjärnbloggare.
1 av 2
Ida är Modettes nya stjärnbloggare. - Foto: Privat
Hon är utbildad PT.
2 av 2
Hon är utbildad PT. - Foto: Privat

Möt Ida Warg – Modettes nya stjärnbloggare och hälsocoach

Ida Warg driver Sveriges populäraste träningsblogg, är utbildad personlig tränare samt kostrådgivare – och nu också vår nya stjärnbloggare.


Vem är Ida?

Namn: Ida Warg

Ålder: 26

Bor: Stockholm

Idas blogg hittar du här.

Samt här på Facebook.

Och hennes instagramkonto här.

Vi säger hej och välkommen hit, Ida! Hur känns det?

– Tack så jättemycket! Det känns helt fantastiskt och jag ser verkligen fram emot att få sprida träningsglädje och kunskap på Modette/Nyheter24 som tränings- och hälsoexpert! 

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

– Jag kommer att bjuda på så mycket träningsglädje och inspiration till att leva en hälsosam livsstil! Man kommer hitta allt från kosttips, träningsövningar, träningspass på video och sedan är jag väldigt mån om att svara på så många kommentarer jag kan. Jag vill fungera som en personlig tränare på nätet till alla mina läsare. 

Du är en otroligt hälsosam person, eller hur?

– Haha, jag vet inte ja, skomakarns barn du vet! Nej, men det måste jag väl säga att jag är. Vet ganska väl vad min kropp behöver och mår bra av och behöver för att fungera som den ska.

Vilket är det bästa hälsotipset du kan ge oss?

– Kör efter 80/20 regeln. 80 % av tiden så sköter du träning och kost bra medan du har 20 % för att sväva ut och göra whatever you want.

Vad gör du, förutom att blogga hos oss?

– Jag driver mitt eget företag som personlig tränare, kostrådgivare och modell. Är också fitnessambassadör för Puma. Utöver det så jobbar jag heltid som mediasäljare på Aller Media och självklart så tränar jag en hel del.

Till sist, vem skulle du vilja ta en löprunda med?

Mary Murphy som är domare i "So You Think You Can Dance". Hon verkar så jäkla skön!

Läs Idas blogg här.

Ida är nu en av finalisterna i Veckorevyns Blogawards i den prestigefyllda kategorin "Årets tränings- och hälsoblogg". Rösta på henne här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så maximerar du effekten av din allergimedicin – enligt experten

25 Mar, 16:36

Apotekaren varnar: Det händer om du äter för mycket vitaminer

27 Feb, 19:26
Enligt en undersökning tar fler än var tredje person olika kosttillskott med hopp om goda hälsoeffekter. Men kan man äta för mycket vitaminer? Och vad händer om man gör det? Det svarar chefsapotekare Annika Svedberg på i en intervju med Nyheter24.

Så gör du slut med en narcissist • Misstaget du inte vill göra: "Finns en risk"

28 Jan, 12:02
Vill du göra slut med din partner, men misstänker samtidigt att denne har en narcissistisk personlighetsstörning? Då finns det några saker som kan vara bra att tänka på, enligt psykologen Monica Emanell.

Pensionär? Det måste du känna till för att undvika fallskador

10 Jan, 17:32
Närmar du dig pensionsåldern eller har kanske rent av redan nått den? Då finns det några detaljer som är bra att känna till för att undvika fallskador.

Missarna du ska undvika i vinterkylan: "Är ju helt galet"

3 Jan, 14:32
Nu har den isande vinterkylan kopplat ett järngrepp om Sverige. För att undvika hudskador finns det några klassiska missar du bör undvika, det menar hudläkaren Petra Verga Kjellman.

Läkaren slår hål på myterna om vinterkräksjuka – så skyddar du dig bäst

30 Dec 2023, 14:37
Säsongen för vinterkräksjuka har anlänt till Sverige och som vanligt väntas tusentals drabbas av det jobbiga viruset. Nyheter24 har pratat med Doktor24:s ansvariga läkare Lars Lindstedt, som berättar hur du skyddar dig på bästa sätt.