Veckans utmaning: Skippa mjölken och få bättre hy

- 14/10/2013, 09:29

Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör Ida Warg utmanar dig! Den här veckan har du möjlighet att haka på en utmaning som inte kräver någon fysisk aktivitet men som däremot rör till det i kylskåpet och skafferiet.

Tjoho mina vänner. Måndag betyder en ny veckas utmaning. Den här veckan kommer att bli lite speciell. Det blir en annorlunda utmaning och den kommer inte bara vara i en vecka utan två.

Jag utmanar nämligen er att utesluta komjölk och gluten helt under de kommande två veckorna. Känner ni er svullna, har problem med magen, dålig hy, känner er trötta, orkeslösa eller har ont i leder så häng med på den här utmaningen. 

Kör två veckor helt utan komjölk och gluten och känn efter hur det känns. Tips på gluten- och mjölkfria måltider hittar ni i min blogg under kategorin recept och det kommer komma fler tips och inspiration under de här två veckorna.  

Hashtagga gärna alla era matbilder på instagram med #idaschallenge så kan jag följa er och så kan vi peppa varandra.

Ni anar inte hur gott en mjölk- och glutenfri kost kan göra med era kroppar så häng med nu och säg till alla era nära och kära med krångliga magar att hänga på.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka det här inlägget. Lämna sedan en kommentar om att ni är med och glöm inte skriva med din bloggadress. Jag kommer sedan göra ett inlägg med länkar till alla bloggar som är med. 

Jag kommer även ha samma utmaning på instagram (@idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idaschallenge.

SÅ VILKA ÄR MED I MIN 2 VECKORS UTMANING?MOT EN BÄTTRE HÄLSA MINA VÄNNER!