Kör hårt!
1 av 2
Kör hårt!
Pepp?
2 av 2
Pepp? - Foto: Faksimil/Nyheter24

Veckans utmaning: Squats för rumpan

Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör Ida Warg utmanar dig! Den här veckan har du möjlighet att haka på en utmaning som stärker både ben och rumpa.


Lär känna Ida

Ida Warg är 26 år och bor i Stockholm.

Idas blogg hittar du här.

Samt här på Facebook.

Och hennes instagramkonto här.

Ida är Nyheter24:s träningsexpert, bloggare och krönikör. 

Nu har det varit två lugna veckor med en kostutmaning men nu är äntligen dagen här då vi ska svettas lite igen. Den här veckan ska vi nämligen jobba på ben och rumpa och det gör vi med squat/knäböj.

Jag utmanar er att göra minst 500 djupa squats innan veckas slut. Se till att hålla ryggen rak, bålen spänd och att knäna spårar över tårna. 

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka det här inlägget och lämna sedan en kommentar om att ni är med. Glöm inte skriva med er bloggadress. 

Jag kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med och jag kommer även ha samma utmaning på instagram (@idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idaschallenge.

SÅ VEM ÄR PÅ VECKANS UTMANING?! NU KÖR VI SA RUMPAN!

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så maximerar du effekten av din allergimedicin – enligt experten

3 dagar sedan 16:36

Apotekaren varnar: Det händer om du äter för mycket vitaminer

27 Feb, 19:26
Enligt en undersökning tar fler än var tredje person olika kosttillskott med hopp om goda hälsoeffekter. Men kan man äta för mycket vitaminer? Och vad händer om man gör det? Det svarar chefsapotekare Annika Svedberg på i en intervju med Nyheter24.

Så gör du slut med en narcissist • Misstaget du inte vill göra: "Finns en risk"

28 Jan, 12:02
Vill du göra slut med din partner, men misstänker samtidigt att denne har en narcissistisk personlighetsstörning? Då finns det några saker som kan vara bra att tänka på, enligt psykologen Monica Emanell.

Pensionär? Det måste du känna till för att undvika fallskador

10 Jan, 17:32
Närmar du dig pensionsåldern eller har kanske rent av redan nått den? Då finns det några detaljer som är bra att känna till för att undvika fallskador.

Missarna du ska undvika i vinterkylan: "Är ju helt galet"

3 Jan, 14:32
Nu har den isande vinterkylan kopplat ett järngrepp om Sverige. För att undvika hudskador finns det några klassiska missar du bör undvika, det menar hudläkaren Petra Verga Kjellman.

Läkaren slår hål på myterna om vinterkräksjuka – så skyddar du dig bäst

30 Dec 2023, 14:37
Säsongen för vinterkräksjuka har anlänt till Sverige och som vanligt väntas tusentals drabbas av det jobbiga viruset. Nyheter24 har pratat med Doktor24:s ansvariga läkare Lars Lindstedt, som berättar hur du skyddar dig på bästa sätt.