Stockholm

Hittar du på ursäkter för att slippa träna? Detta är då appen för dig

Healthy Heroes - appen som hjälper dig att skrota bortförklaringarna.
Healthy Heroes - appen som hjälper dig att skrota bortförklaringarna.

Är ursäkterna framme så fort du funderar på att träna? Då är det bara att greppa mobilen.


Läs mer
Kom i form med hjälp av appar

Vill du ha tips på fler träningsappar som får svetten att lacka?

Spana in dem här.

Du har planerat att träna men har absolut ingen som helst lust att gå till gymmet. Benen känns sega, huvudet tungt och det enda du vill är att gå hem och lägga dig i soffan. Du kommer på att du måste tvätta, ringa de där samtalen och du är kanske lite småsjuk ändå? 

Bara lugn – räddningen är här. 

Träningsappen som skrotar ursäkterna 

Nu är den prisbelönta appen Helthy Heroes här – för att hjälpa dig rensa bort alla dåliga ursäkter och i stället få dig att gå och träna. 

En undersökning av YouGov visar att sju av tio svenskar som tränar regelbundet ofta hittar på ursäkter för att undvika träning. Man har därför utvecklat  appen Healthy Heroes vars syfte är att hjälpa dessa att komma ifrån ursäkterna och i stället bli peppade till att röra på sig.

Träningsapp och dataspel i ett

Appen är uppbyggt likt ett dataspel där du och dina vänner kan dela med er och ta del av varandras träningstips. Men är du mer sugen på att träna som exempelvis Gladiatorn Hero då kan du även ta del av hans, plus flertalet andra svenska kändisprofilers, träningsprogram.

Fler kända träningsprofiler delar med sig

Flerfaldige världs- och europamästaren i brottning Martin Lidberg är en av dem som delar med sig av sina träningsprogram på appen. Han säger att han själv finner det svårt att pallra sig till gymmet ibland.  

– Även jag som alltid varit väldigt intresserad av träning har dagar då det känns riktigt tungt att gå till gymmet. Att kunna dela mina personliga träningstips med ännu fler känns kul och förhoppningsvis hjälper det också några att slå hål på ursäkterna en gång för alla, säger Martin i samband med appens lansering. 

Är det här en app du skulle vilja testa? Den finns att ladda ner gratis från Apples App Store här.

Brukar du hitta på ursäkter för att slippa?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.