Lördag 22 Jan
Stockholm

Vänsterparti-attacken mot Annie Lööf: "En skitstövel"

Annie Lööf
Vänsterpartiets hårda ord om Annie Lööf. Foto: Jessica Gow/TT/Facebook

Alla är inte så bra på att tackla motgångar inom politiken. Efter Annie Lööfs besked igår om att inte stödja Löfven gick Vänsterpartiet i Arboga ut och kallade centerledaren för "skitstövel".

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår kom beskedet att Centerpartiet inte kommer att låta Stefan Löfven bli statsminister. På en pressträff i riksdagshuset meddelade Annie Lööf att man kommer rösta nej i den kommande statsministeromröstningen

En del tog beskedet som goda nyheter, andra blev besvikna. Några som däremot blev riktigt sura var Vänsterpartiet i Arboga. På måndagskvällen delade V i Arboga en artikel på sin Facebook-sida – i inlägget kallade V-föreningen Centerpartiets partiledare Annie Lööf för "skitstövel". 

Skärmdump från Vänsterpartiet i Arbogas Facebook-sida

Inlägget har stött på kritik i kommentarsfältet. Enligt skärmdumpar ska Vänsterpartiet i Arboga också kallat Annie Lööf för "vidrig", en kommentar som nu är borttagen. 

"Fast vad är det här, sen när kallar man andra politiker för skitstövlar och vidriga ? tycker ni får skärpa språkbruket på eran facebook-sida", skriver en arg person i kommentarsfältet. 

"Har ingen kommentar till detta"

När Nyheter24 kontaktar Vänsterpartiet i Arboga har man lite information att ge.

– Jag kan inte svara på det, det är inte jag som lagt upp inlägget, säger Ann Avdic hos Vänsterpartiet i Arboga till Nyheter24.

Inte heller Vänsterpartiet på riksnivå vill ge tydliga besked om vad som gäller. 

– Jag har ingen kommentar till detta. Det är bättre att Vänsterpartiet i Arboga får uttala sig själva, säger Vänsterpartiets kommunikationschef Marie Antman till Nyheter24. 

Strax efter att Nyheter24 ringt upp Vänsterpartiet i Arboga togs inlägget ner från Facebook-sidan.  

Tycker du inlägget är över gränsen?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela