Måndag 5 Dec
Stockholm

Här badar Ebba Busch Thor isvak – med kläderna på

Ebba Busch Thor, isvak
Ebba Busch Thor badar isvak med kläderna på. Foto: Anders Wiklund/TT / Pixabay / Instagram @buschebba

2018 började tufft för Ebba Busch Thor då ingen trodde på henne. Men allt vände under valrörelsen och resultatet för Kristdemokraterna blev bättre än på många år. Nu välkomnar hon det nya året med ett bad i isvak, med kläderna på!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ja, 2018 blev verkligen ett kanonår för Ebba Busch Thor. Det var ingen som trodde på varken henne eller Kristdemokraterna i början av året. Partiet hade inte varit över fyraprocentsspärren på evigheter och partiet var desperata. 

Men när valrörelsen väl kom vände allt. På bara några veckor lyckades Ebba Busch Thor få partiet att återuppstå, och de blev större än både Liberalerna och Miljöpartiet. Snyggt!

"Hårt arbete lönar sig alltid"

Någon som är väl medveten om framgångarna är hon själv. I ett Instagram-inlägg berättar Ebba Busch Thor om det hårda arbete som lönat sig under 2018.

– 2018 blev verkligen ett år som bevisade en gång för alla att hårt arbete alltid, alltid lönar sig, även om det ibland tar lite tid, säger hon i videon hon lagt upp på Instagram.

Hon fortsätter:

– 2018 blev ett år av revansch. Och nu välkomnar vi 2019!

Står på en brygga

I videon står hon på en brygga mitt i nyårs-blåsten och tar av sig jackan. Lugnt och sansat tar hon ett kliv bakåt till en stege där änden är ett isvak.

Badar isvak med kläderna på

Det finns inga tvivel. Ebba Busch Thor kliver rakt ner i det iskalla vattnet.

Hon tittar upp mot kameran, ler stort och säger:

– Med det önskar jag gott nytt år! 

Komplimanger och pepp

Kommentarsfältet är riktigt positivt. Ebba Busch Thor blir överröst av komplimanger och pepp. "Wow. Stenhård är du. Gott nytt år!" skriver en följare. "Klockrent att avsluta med ett isdopp. Hoppas att 2019 verkligen blir ditt år det är du så väl värd." skriver en annan.

Ja, riktigt modig och iskall gott nytt år-hälsning från Busch Thor!

Nyheter24 har tidigare skrivit om årets vinnare och förlorare inom politiken 2018. Är du osäker på vad som hänt? Vilka har det gått riktigt bra för? Och vem eller vilka har haft ett riktigt dåligt år? Här kan du läsa allt du behöver veta och lite till om politiken 2018.

Tycker du om att bada?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.