Ebba Busch Thor, isvak
Ebba Busch Thor badar isvak med kläderna på - Foto: Anders Wiklund/TT / Pixabay / Instagram @buschebba

Här badar Ebba Busch Thor isvak – med kläderna på

2018 började tufft för Ebba Busch Thor då ingen trodde på henne. Men allt vände under valrörelsen och resultatet för Kristdemokraterna blev bättre än på många år. Nu välkomnar hon det nya året med ett bad i isvak, med kläderna på!


Ja, 2018 blev verkligen ett kanonår för Ebba Busch Thor. Det var ingen som trodde på varken henne eller Kristdemokraterna i början av året. Partiet hade inte varit över fyraprocentsspärren på evigheter och partiet var desperata. 

Men när valrörelsen väl kom vände allt. På bara några veckor lyckades Ebba Busch Thor få partiet att återuppstå, och de blev större än både Liberalerna och Miljöpartiet. Snyggt!

"Hårt arbete lönar sig alltid"

Någon som är väl medveten om framgångarna är hon själv. I ett Instagram-inlägg berättar Ebba Busch Thor om det hårda arbete som lönat sig under 2018.

– 2018 blev verkligen ett år som bevisade en gång för alla att hårt arbete alltid, alltid lönar sig, även om det ibland tar lite tid, säger hon i videon hon lagt upp på Instagram.

Hon fortsätter:

– 2018 blev ett år av revansch. Och nu välkomnar vi 2019!

Står på en brygga

I videon står hon på en brygga mitt i nyårs-blåsten och tar av sig jackan. Lugnt och sansat tar hon ett kliv bakåt till en stege där änden är ett isvak.

Badar isvak med kläderna på

Det finns inga tvivel. Ebba Busch Thor kliver rakt ner i det iskalla vattnet.

Hon tittar upp mot kameran, ler stort och säger:

– Med det önskar jag gott nytt år! 

Komplimanger och pepp

Kommentarsfältet är riktigt positivt. Ebba Busch Thor blir överröst av komplimanger och pepp. "Wow. Stenhård är du. Gott nytt år!" skriver en följare. "Klockrent att avsluta med ett isdopp. Hoppas att 2019 verkligen blir ditt år det är du så väl värd." skriver en annan.

Ja, riktigt modig och iskall gott nytt år-hälsning från Busch Thor!

Nyheter24 har tidigare skrivit om årets vinnare och förlorare inom politiken 2018. Är du osäker på vad som hänt? Vilka har det gått riktigt bra för? Och vem eller vilka har haft ett riktigt dåligt år? Här kan du läsa allt du behöver veta och lite till om politiken 2018.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du om att bada?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Testar

15 Nov 2022, 12:40

Annie Lööf slår tillbaka mot KD och M: "Bröt sina vallöften"

22 Jan 2019, 12:37
Annie Lööf är inte svikaren – det är Moderaterna och Kristdemokraterna som fört väljarna bakom ljuset. Det säger Center-ledaren i en ny intervju.

Nya ministern Amanda Lind redan i blåsväder – detta har hänt

22 Jan 2019, 07:45
Det blev en stökig första dag för Löfvens nya kulturminister, miljöpartisten Amanda Lind. Lind har erkänt att hon rökt cannabis, hon har också hyllat skandalministern Mehmet Kaplan.

Ygeman gör comeback – här är alla nya ministrar

21 Jan 2019, 11:40
Anders Ygeman är tillbaka i regeringen. Idag presenterade Stefan Löfven de nya ministrarna.

Jimmie Åkessons känga till Kristersson: "Om han någonsin vill bli statsminister måste han..."

21 Jan 2019, 07:56
Sverigedemokraterna har inte gett upp tanken på ett nytt block inom svensk politik. Nu sträcker Jimmie Åkesson återigen ut en hand till M och KD.

SD-politiker avgår efter kritiserat Facebook-inlägg

20 Jan 2019, 10:42
När Stefan Löfven röstades fram som Sveriges statsminister var det en del som blev missnöjda, bland andra Sverigedemokraten Erik Wennerström. Efter ett kritiserat Facebook-inlägg avgår han nu med omedelbar verkan.