Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

Idol-stjärnan: Vi måste prata om näthatet

No Hate | 10/10/2015 11:47

Det är nog nu! Axel Schylström från Idol stöttar Nyheter24s kampanj No Hate och sprider kärlek istället för hat.

Moa Lignell, Gustav Fridolin, Rickard Söderberg, Pia Sundhage och Axel Schylström är med oss. Är du?

Sprid kärlek istället för näthat. Berätta för dina kompisar att du älskar dem på Snapchat, posta gulliga bilder på Instagram och skriv snälla kommentarer på Facebook, tagga med #nohateSE. Nu gör vi allt vi kan för att fylla hela Internet med kärlek och respekt!

Häng med i Nyheter24 kampanj ‪#‎NoHateSE‬ – som pågår hela vägen fram till den 4 november!


Har du spritt nätkärlek i dag?

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe