Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

Här kärleksbombar Sverige och kändisarna internet för #NoHateSE

- 04/11/2015, 11:47 -
1 av 2

Instagram

Mindre hat och mer kärlek!
2 av 2

Mindre hat och mer kärlek!

Instagram

Nohate-dagen är här och nu ska internet kärlekbombas. Redan nu har flera börjat sprida kärlek på sina sociala medier och bilderna kommer göra dig varm i hjärtat.

Sedan i oktober har Nyheter24 drivit nohate-kampanjen tillsammans med Statens medieråd. Och i dag är dagen med stort D här – nohate-dagen.

Under dagen ska vi kärleksbomba internet och sprida kärlek till varandra under hashtaggen #nohatese.

Här nedan är bara en försmak på hur det kommer att se ut på sociala medier <3

View this post on Instagram

#NOHATESE #paradisehotelSE

A post shared by Emelie Didriksson (@emeliedidriksson) on

Bilden kan inte visas :(

Bilden kan inte visas :(

View this post on Instagram

#nohatese

A post shared by Rasmus Ledin (@wakeupnaked) on

Bilden kan inte visas :(

Behövs det mer kärlek på internet?

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe