PH-Bettina berättar om kärleken från fansen: "De försvarar och står upp för mig"

I ett känslofyllt inlägg berättar Paradise Hotel-profilen Bettina Buchanan om hur hennes fans går in och försvarar henne när trollen attackerar.


Paradise Hotel-profilen Bettina Buchanan har charmat hela Sverige med sin varma personlighet och fantastiska skratt. Hon är med i årets upplaga av tittarsuccén och driver även en blogg där hon bland annat skriver om alla event och projekt som kommit efter Paradise Hotel.

Men att vara ett känt ansikte är inte alltid lätt. Profilen har flera gånger berättat om hatet deltagarna möts av från allmänheten.

– Folk har ju fördomar om en bara för att man varit med i en dokusåpa, berättar hon.

Tackar fansen för kärleken

Men det finns även internethjältar. Bettina skrev nyligen ett blogginlägg där hon tackar de läsare som sprider kärlek på internet och står upp för henne när de onda tungorna är i farten.

– Tack för att ni är världens bästa läsare, följare och tittare. Det har trillat in så sjukt mycket peppande och gulliga kommentarer från er. Och när andra människor har kallat mig elaka saker, både i programmet och i sociala medier, har ni stått upp för mig och sagt att det där inte är okej. Och det tycker jag är så fint av er, och det är jag jättetacksam för.

Det finns ju även er människor jag springer på ute i verkliga livet. Som kommer fram till mig och vill snacka lite, som vill ge ett hejarop, som vill ta en bild eller som bara vill kramas. Och er är jag också så himla glad att jag har lyxen att få träffa. Så ser ni mig och känner att ni vill gå fram så tveka aldrig, jag blir bara jätteglad att få träffa er, skriver hon.

Så himla fint!

Även PH-Tarzan har delat med sig om den värmande nätkärleken han fått efter programmet.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit utsatt för näthat?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Joakim Lundell: "Därför svarar jag på hatkommentarer"

4 Nov 2018, 21:39

Därför mår unga dåligt – enligt dem själva

4 Nov 2018, 08:28
Psykisk ohälsa bland unga ökar, Men varför? Folkhälsomyndigheten tror att skolan och arbetsmarknaden är bovarna i dramat – men enligt de unga själva är det något annat.

Ikväll utses Årets nätängel 2017 – här är alla nominerade

23 Nov 2017, 14:02
Årets nätängel är ett pris som går till någon som motverkar näthat och bidrar till att göra nätet till en tryggare och trevligare plats.

Har du blivit trakasserad på nätet? Här är det viktiga du måste göra då

5 Nov 2017, 18:19
Elsa Karlefors som är jurist till vardags kommer i denna intervju berätta om vad du ska göra om du utsatts för näthat.

Ebba Busch Thor vill ha fler poliser på nätet

4 Nov 2017, 17:27
Ebba Busch Thor (KD) vill göra rejäla förändringar för att motverka näthatet. Bland annat införa en ny särskild enhet inom polisen.

PH-Anna om näthatet hon utsätts för: "Jag läser varje kommentar"

3 Nov 2017, 10:45
Efter sin medverkan i Paradise Hotel har Anna Pankova fått utstå en hel del näthat, något hon tyckt varit jobbigt.