Sandra drabbades av mycket hat på nätet efter att en bild på hennes tatuering spreds över hela världen.
1 av 4
Sandra drabbades av mycket hat på nätet efter att en bild på hennes tatuering spreds över hela världen. - Foto: Privat/TT
Här är hennes tatuering.
2 av 4
Här är hennes tatuering. - Foto: Privat
Tatueringen bestod i texten "dick goes here".
3 av 4
Tatueringen bestod i texten "dick goes here". - Foto: Privat
20-åriga Sandra.
4 av 4
20-åriga Sandra. - Foto: Privat

Sandra, 20, fick hat för sin tatuering: "Kallade mig slampa"

Sandra gaddade sig på semestern. Men efter några dagar hade en bild på tatueringen spridits – över världen.


Det finns alldeles för mycket hat och hot på nätet. Någon som fått känna av det är 20-åriga Sandra. Hon blev kallad för vidriga saker på grund av en tatuering som hon gjorde på semestern. 

Efter att ha sett en tatueringsstudio så bestämde hon sig för att tatuera sig. Sandra hade tidigare sett "beer goes here" och ville göra ett liknande motiv så hon tatuerade "dick goes here", något som Nyheter24 tidigare har skrivit om.

– Jag förstod att folk skulle ha åsikter om tatueringen och kanske tycka att den var ful eller att det var en dum idé. Men jag trodde inte att folk skulle kalla mig för saker och vara så elaka, säger Sandra till Nyheter24.


Sandra delade en bild på tatueringen i en stor grupp på Facebook och möttes då av både positiva och negativa kommentarer.

– Jag trodde inte att det skulle bli en så stor grej och det är tråkigt att folk går på mig som person och är elaka. Men en del var positiva och hade det bara varit de negativa så hade det varit jättejobbigt, även om det var mer negativt än positivt, säger hon.

Men det tog inte slut där. Efter ett tag spreds Sandras bild vidare från Facebook-gruppen. Hon taggades i ett inlägg där någon hade lagt upp bilden. Bilden på Sandras tatuering delades även på två större konton på Instagram. Där blev hon kallad för "hora" och "slampa", bland mycket annat.

Sandra berättar att hon i början gick in och kollade hela tiden för att se vad folk skrev om henne, något som blev riktigt jobbigt.

– Folk skrev "lycka till att få jobb" och vissa har även blandat in min familj och sagt att de måste vara stolta, säger hon.

Sandra berättar att det var väldigt jobbigt att få utstå allt näthat. Kommentarerna blev dessutom fler och fler.

– Till slut började jag tänka att de kanske hade rätt, men nu försöker jag inte ta åt mig så mycket av det som sägs. Men det var svårt när det var så mycket på en gång, säger Sandra.

Läs också om 26-åriga Marina som slutade att skämmas över sitt födelsemärke – och nu möts av kärlek.

Se även klippet med Sandras semestertatuering som alltså spreds vidare över hela världen:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit näthatad?
Tack för din röst!