Stockholm

Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

Gunilla Persson utsatt för hat på nätet – får tröst av sina fans

Gunilla Persson har både fått ris och ros på nätet, men hon fokuserar på kärleken från sina fans.


Läs mer

Gunilla Persson är känd från "Svenska Hollywoodfruar". Nu har hon egen blogg, ett stort instagramkonto, tv-show och podd.

Nyheter24 träffade Gunilla Persson för att prata om vilka kommentarer hon får på nätet och vad hon känner om dem. Hon berättar att hon tycker att man ska stå på sig och tro på sig själv, även om man får elaka kommentarer.

– Jag älskar mina fans. Det är så många som skriver vackra saker till mig på Instagram och skickar fina mejl, berättar Gunilla.

Nu är hon på Sverigebesök och Gunilla Persson är mer än glad för hur hon bemöts.

– Jag blir så välkomnad, mina fans kommer fram och kramar mig på stan, säger hon.

Se hela intervjun med Gunilla Persson i klippet ovan.

Brukar du se på Svenska Hollywoodfruar?
Tack för din röst!

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.