Elin Härkönen öppnar upp sig om känslorna ett år efter uppbrottet från Paolo Roberto.
Elin Härkönen öppnar upp sig om känslorna ett år efter uppbrottet från Paolo Roberto. - Foto: Stella Pictures och Jonas Ekströmer/TT

Elin Härkönen om känslorna efter uppbrottet med Paolo Roberto

Det har snart gått två år sedan Paolo Roberto erkände sig skyldig till att köpt sex. Träningsprofilen Elin Härkönen var då tillsammans med honom. I TV3:s "Svenska powerkvinnor" berättar hon om ilskan som nu kommit ikapp henne.


Det var i maj 2020 som Paolo Roberto, 53, greps misstänkt för sexköp i en polisrazzia i centrala Stockholm. Tv-profilen erkände kort därpå, i en intervju som sändes i TV4, att han köpt sex.

När det uppdagades att Paolo Roberto köpt sex fick han sparken från TV4 och flera samarbetspartners avslutade sina kampanjer med programledaren.

Träningsprofilen Elin Härkönen, 27, var då tillsammans med honom. I TV3:s “Svenska powerkvinnor” berättar Paolo Robertos dåvarande flickvän om känslorna för Laila Bagge, 49, mer än ett år efter händelsen. 

Foto: TV3/"Svenska powerkvinnor"

Elin Härkönen öppnar upp sig – ett år efter Paolo Robertos skandal

Efter ett träningspass tillsammans sätter sig kompisarna ner och Laila frågar Elin hur hon mår. 

– Jo, jag mår bra. Det har varit ett tufft år, absolut. Jag tror att det har kommit ikapp mig nu efter ett år, att jag har varit alldeles för snäll. Jag vill alltid se det bästa i människor och förstå och förlåta, svarar Elin. 

Något som Laila starkt instämmer med, att Elin är alldeles för snäll och att hon måste tänka mer på sig själv. 

– Nu känner jag för första gången ilska. Och det har jag inte gjort innan, säger Elin Härkönen. 

Foto: TV3/"Svenska powerkvinnor"

Elin Härkönen: "Jag var i chock"

Laila Bagge och Elin Härkönen lärde känna varandra i samband med uppbrottet från Paolo Roberto. Laila hörde då av sig till Elin för stötta henne i krisen. 

– När vi träffades så blåste det som mest i pressen, de jagade dig och ville få svar på grejer. Då fattade du ju fortfarande inte vad som hade hänt, säger Laila Bagge.

– Jag var i chock, svarar Elin.

Paolo Robertos ex-flickvän Elin Härkönen bröt kontakten med honom 

Paolo Robertos dåvarande flickvän Elin bröt kontakten med honom ett år efter att han greps. Något som Laila Bagge frågar Elin om känslorna kring i “Svenska powerkvinnor”. Läs mer här.

– Det är jobbigt, men jag har fina människor, som du till exempel, som påminner mig om att det inte är värt att må dåligt, säger Elin och fortsätter: 

– Ni räddade mig där, det är jag evigt tacksam för. 

Elin och pojkvännen Anthony Yigit. Foto: Stella Pictures

Elin Härkönen är idag tillsammans med Anthony Yigit

Elin Härkönen lever idag lyckligt tillsammans med den professionella boxaren Anthony Yigit, 29, som just nu befinner sig i Miami på träningsresa. Något som inte har varit helt problemfritt. Läs mer här.

“Svenska powerkvinnor” sänds på tisdagar klockan 21:00 på TV3, Viafree och Viaplay.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!