Kim Kardashian och Pete Davidson
Kim Kardashian och Pete Davidson gör skönhetsingrepp ihop. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashian och Pete Davidson gör det här skönhetsingreppet ihop

Nu avslöjar Kim Kardashian vad hon och Pete Davidson delar för intresse – och att det finns ett skönhetsingrepp de brukar göra tillsammans.


Kim Kardashian, 41, och Pete Davidson, 28, är utan tvekan årets hetaste par. Kim och Pete började dejta redan i oktober, och det var Kim som tog initiativet. 

Hon har tidigare berättat att hon hade hört talas om Petes "big dick energy" men att hon själv bara var "down to fuck". Det var därför hon fixade fram hans telefonnummer via en gemensam vän och hörde av sig...

Sedan Kim och Pete blev ett par har de synts tillsammans på vita husets officiella middag och kort därefter på Met-galan ihop. 

Kim Kardashian och Pete Davidson på Met Ball. Bildkälla: Stella Pictures.

Sommaren inledde de dessutom med en romantisk semester där det blev både sol, bad och selfies...

Innan Pete föll pladask för Kim så dejtade han några av Hollywoods hetaste tjejer.

Bland annat har han varit ihop med Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor och Cazzie David. 

Men nu har Pete bara ögon för Kim – något han även passat på att uppmärksamma på sitt eget lilla vis. Han har nämligen tatuerat in "Min flickvän är advokat" på skulderbladet.

Pete Davidson och Kim Kardashian på semester. Bildkälla: Instagram/kimkardashian

Kim Kardashian avslöjar vad hon och Pete Davidson gör för behandling ihop

Som en av världens mest fotograferade kvinnor är det inte konstigt att Kim Kardashian är mån om sitt utseende. 

Nyligen skrev Nyheter24 om Kims uppseendeväckande uttalande där hon sa att hon "skulle äta bajs" om det fick henne att se yngre ut. Vi har också skrivit om den skönhetsförvandling som Kim och systern Khloé nu har genomgått. De har nämligen tagit bort sina brazilian butt lifts.

Förutom det drastiska valet att ta bort en stor del av sin bakdel så tar Kim även något mindre beslut också.

Kim, som är god för 17 miljarder kronor, unnar sig ofta hudvårdsbehandlingar och annan lyx. Och skulle hon råka få en finne så behöver hon inte direkt googla "budget husmorsknep + akut". Nix pix.

Istället så kan Kim Kardashian slå en signal till sin läkare för att åka in och åtgärda sin finne direkt. Något som det visade sig att även Pete Davidson är ett stort fan av att göra.

När Kim gästade "The Tonight Show" för att göra reklam för sitt nya hudvårdsmärke SKKN by Kim, så berättade hon öppenhjärtigt om hobbyn hon delar med Pete.

– Vi åker till hudläkaren ihop. Vi injicerar våra finnar tillsammans samtidigt. Hudläkaren frågar oss "Smittar det här eller? Ni har alltid finnar samtidigt", berättade Kim i programmet.

När Kim säger att de injicerar sina finnar så pratar hon troligtvis om kortisonsprutor.

Kim Kardashian i "The Tonight Show". Bildkälla: The Tonight Show/Youtube

Pete Davidsons romantiska gest till Kim Kardashian

Kim berättar även att Pete har lärt henne en hel del om hudvård. Detta då Pete har haft problemhy på grund av sin sjukdom Crohn's. Pete har tidigare gått på den receptbelagda acnemedicinen Roaccutan, något han berättade om i Paper Magazine 2019.

Kim menar att hudvård är Kim och Petes "grej", och att han alltid ser till att hon följer sin hudvårdsrutin – även de dagar då hon är helt slut.

– Jag visste att det var speciellt när jag somnat men fortsatte prata om det hela natten, typ "Åh gud jag har en finne, jag har en finne, låt mig inte somna, jag måste lägga på acnemedicin innan jag somnar". Jag somnade och vaknade på morgonen med torkad acnemedicin i ansiktet. Då hade han smetat på den när jag sov, berättar Kim i "The Tonight Show".

Och så säger folk att romantiken är död!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...