Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malena Ernman repeterade i Moskva

Nöje | 03/05/2009 15:07

Nu är äventyret i gång för Malena Ernman.

På söndagseftermiddagen repeterade sångerskan för första gången i Olympiahallen i Moskva inför schlager-EM-semifinalen om nio dagar.

I en ny vit klänning, designad av Camilla Thulin, äntrade Malena Ernman scenen och inledde sitt framträdande, som på flera punkter ser annorlunda ut än i Globen i mars, förutom kläderna.

Eftersom inspelad körsång inte är tillåten i Europafinalen var de manliga dansarna utbytta mot en kvinnlig "traditionell" popkör med rutinerade schlagerveteraner som stöd, samtidigt har flera av de höga "operapartierna" maskerats med ny bakgrundmusik som ska låta "opera".

Malena Ernman stannade inte länge i Moskva utan kommer hem till Stockholm på måndagen för att sjunga "Askungen" på Kungliga Operan. Därefter flyger hon till Wien för operarepetitioner och återvänder inte till Moskva förrän på torsdag då den andra officiella repetitionen äger rum.

Malena Ernman sjunger "La voix" med startnummer 5 i den första semifinalen i schlager-EM den 12 maj.

Skrivet av: