Nu kritiserar Oliver Ingrosso Benjamin Ingrosso inlägg från semestern med Frøya Sofie Winther.
Nu kritiserar Oliver Ingrosso Benjamin Ingrosso inlägg från semestern med Frøya Sofie Winther. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Frøya Sofie Winther

Oliver Ingrossos syrliga pik till Benjamin Ingrosso – efter Frøya Winthers bild: “Visste inte…”

Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther har befunnit sig på en gemensam semester de närmsta veckorna. Men nu kritiserar Oliver Ingrosso Benjamins senaste inlägg från resan.


Artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther har befunnit sig på resande fot under de närmaste veckorna.

Även om profilerna har varit förtegna om sitt kärleksliv så har de fortsatt förekomma på varandras sociala medier – och dessutom postat flitigt i sommar.

I förra veckan la Frøya upp bilder som fick följarnas misstankar att fullkomligt skjuta i höjden – eftersom fotona kom från en semester i Marbella med familjen Wahlgren. Här kan du läsa mer om Frøya Sofie Winthers semester med familjen Wahlgren.

Här fångas Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther på intim video

Efter semestern i Pernilla Wahlgrens sommarhus i Marbella bar det av för att träffa Emilio Ingrosso

I en video i Bianca Ingrossos händelser syns Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther tillsammans med pappan på en stor båt. Men det är inte allt…

De följare som tidigare tvivlat på att det är en romans på gång får nog tänka om nu – då profilerna minst sagt är intima med varandra i videon som Bianca delat. Här kan du se de kärleksfulla bilderna på Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther.

Bilden från Benjamins och Frøyas semester som får Oliver att reagera

Men ett av inläggen från Benjamin Ingrossos och Frøya Sofie Winthers semester ihop har nu fått storebror Oliver Ingrosso att reagera.

Frøya la ut en händelse på Instagram där Benjamin står på en klippa vid vattnet. Artisten måste ha blivit förtjust vid bilden, då han senare delade den själv i ett inlägg på Instagram. Under inlägget skriver han:

“Innan den här bilden togs hade jag precis njutit av min nya frukostcraving vilket är rostat bröd med cream cheese, tomater, gurka, kokt skinka och lite salt, samt yoghurt med färska jordgubbar och honung på sidan. Åh jag glömde kaffet…”

Oliver Ingrossos känga till Benjamin Ingrosso efter bilden

Men Oliver Ingrosso verkar inte helt nöjd med Benjamin Ingrossos val av bildtext…

“Visste inte hur mycket jag behövde den här informationen innan jag fick den. Tack för att du förgyller mitt liv med all viktigt info du har tillgång till”, skriver han ironiskt i en kommentar som fått hundratals likes.

Men Benjamin är inte heller sen med att svara.

“Tack snälla Oliver för att du skriver så fint!! Hoppas att du själv får uppleva den frukosten snart! Med vänlig hälsning, Benjamin”, kommenterar han tillbaka.

Emilio Ingrosso efter meningsutbytet: "Fan vad ni håller på"

Efter Benjamin Ingrossos fräcka svar på Oliver Ingrossos pik, så väljer nu även pappa Emilio Ingrosso att hoppa in i kommentarsfältet.

“Faan va ni håller på mina”, lyder hans utsago.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .