Måndag 15 Aug
Stockholm

Oliver Ingrossos syrliga pik till Benjamin Ingrosso – efter Frøya Winthers bild: “Visste inte…”

Nu kritiserar Oliver Ingrosso Benjamin Ingrosso inlägg från semestern med Frøya Sofie Winther.
Nu kritiserar Oliver Ingrosso Benjamin Ingrosso inlägg från semestern med Frøya Sofie Winther. Foto: Stella Pictures/Instagram/Frøya Sofie Winther

Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther har befunnit sig på en gemensam semester de närmsta veckorna. Men nu kritiserar Oliver Ingrosso Benjamins senaste inlägg från resan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Artisten Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther har befunnit sig på resande fot under de närmaste veckorna.

Även om profilerna har varit förtegna om sitt kärleksliv så har de fortsatt förekomma på varandras sociala medier – och dessutom postat flitigt i sommar.

I förra veckan la Frøya upp bilder som fick följarnas misstankar att fullkomligt skjuta i höjden – eftersom fotona kom från en semester i Marbella med familjen Wahlgren. Här kan du läsa mer om Frøya Sofie Winthers semester med familjen Wahlgren.

Här fångas Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther på intim video

Efter semestern i Pernilla Wahlgrens sommarhus i Marbella bar det av för att träffa Emilio Ingrosso

I en video i Bianca Ingrossos händelser syns Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther tillsammans med pappan på en stor båt. Men det är inte allt…

De följare som tidigare tvivlat på att det är en romans på gång får nog tänka om nu – då profilerna minst sagt är intima med varandra i videon som Bianca delat. Här kan du se de kärleksfulla bilderna på Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther.

Bilden från Benjamins och Frøyas semester som får Oliver att reagera

Men ett av inläggen från Benjamin Ingrossos och Frøya Sofie Winthers semester ihop har nu fått storebror Oliver Ingrosso att reagera.

Frøya la ut en händelse på Instagram där Benjamin står på en klippa vid vattnet. Artisten måste ha blivit förtjust vid bilden, då han senare delade den själv i ett inlägg på Instagram. Under inlägget skriver han:

“Innan den här bilden togs hade jag precis njutit av min nya frukostcraving vilket är rostat bröd med cream cheese, tomater, gurka, kokt skinka och lite salt, samt yoghurt med färska jordgubbar och honung på sidan. Åh jag glömde kaffet…”

Oliver Ingrossos känga till Benjamin Ingrosso efter bilden

Men Oliver Ingrosso verkar inte helt nöjd med Benjamin Ingrossos val av bildtext…

“Visste inte hur mycket jag behövde den här informationen innan jag fick den. Tack för att du förgyller mitt liv med all viktigt info du har tillgång till”, skriver han ironiskt i en kommentar som fått hundratals likes.

Men Benjamin är inte heller sen med att svara.

“Tack snälla Oliver för att du skriver så fint!! Hoppas att du själv får uppleva den frukosten snart! Med vänlig hälsning, Benjamin”, kommenterar han tillbaka.

Emilio Ingrosso efter meningsutbytet: "Fan vad ni håller på"

Efter Benjamin Ingrossos fräcka svar på Oliver Ingrossos pik, så väljer nu även pappa Emilio Ingrosso att hoppa in i kommentarsfältet.

“Faan va ni håller på mina”, lyder hans utsago.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.