Bianca Ingrosso och Fredrik Wikingsson och Filip Hammar
Bianca Ingrosso berättar nu om missen under mötet med Filip och Fredrik. - Foto: Tim Aro/TT Bild, Claudio Bresciani/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso om missen under mötet med Filip och Fredrik: "Landade helt fel"

Som en av Sveriges mest kända kvinnor har Bianca Ingrosso tidigare bland annat sprungit in i prins Carl Philip på ett event. Men när hon träffade Filip Hammar och Fredrik Wikingsson gick allt snett.


Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges hetaste influencerprofiler, och på Instagram har hon över 1,3 miljoner följare. 

Snart är det premiär för hennes egna talkshow BIANCA på Kanal 5, men tills dess så ser Bianca till att uppdatera sin Youtubekanal med nya vloggar för att stilla fansens sug.

Under en frågestund i vloggen fick Bianca nyligen frågan vad hon skäms för än idag och som lever kvar i tiden. 

Bianca är ingen blyg viol, utan har ofta öppet berättat om allt från sexvideos till onani. Bianca har även pratat om tyngre ämnen, som den ätstörning hon lider av, och när hon genomgick en abort vintern 2020.

Men när Bianca väljer något som än idag spökar för henne så handlar det inte direkt om sex...

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

Bianca Ingrosso gästade Filip och Fredriks "Breaking News"

Det var istället när Bianca gästade Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tv-program "Breaking News" på Kanal 5 år 2018 som Bianca själv menar att hon gjorde bort sig.

Bianca Ingrosso hade en frågestund på sin Youtube. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

– För mig var det när jag var med i ”Breaking News” och dom frågade mig…Jag var helt liksom, tänkte att ingen brydde sig om någonting och jag var väldigt frispråkig. Då frågade dom så här: "Vad röstar du på?". Och jag ba "Jag vet inte, det alla andra röstar på". Och då frågade dom "Vad röstar alla andra på?". Och jag ba "Vad vet jag? Moderaterna?", berättar Bianca i sin vlogg.

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Bianca berättar att hon lät "så himla blåögd".

– Men jag tänkte såhär varför ska jag svara något intressant och moget när jag inte ens kan någonting om politik. Jag hade inte ens fått rösta då, jag var ju typ 19. Så jag tänkte att jag slänger in någonting kul istället. Men det landade ju HELT fel. Jag drev lite på min egen bekostnad, men det förstod ju inte folk, berättar Bianca i sin vlogg.

Så här såg det ut när Bianca Ingrosso gästade "Breaking News" 2018

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!