Steffo Törnquist och Henrik Schyffert
Steffo Törnquist och Henrik Schyffert – är det en bromance på gång...? - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Steffo Törnquists kaxiga svar till Henrik Schyffert efter korvbilden

Steffo Törnquist är ingen dum prick han. Tidigare i veckan la han ut en bild som fick följarna att häpna, och en av de som hade något att säga till Steffo var ingen mindre än Henrik Schyffert...


TV4-profilen Steffo Törnquist, 66, är ett älskat ansikte i "Nyhetsmorgon" som han ror med trygg hand varje gång han dyker upp i rutan. 

På Instagram är Steffo minst sagt en färgstark prick, där han delar med sig av sin vardag som minst sagt är guldkantad. Steffo gillar både exklusiva bilar, båtar, cigarrer och pennor. Ja, ni läste rätt – pennor. 

Nyligen skrev Nyheter24 om när Steffo hostade upp 68 000 kronor för en speciell penna. Mer om Steffos lyxköp kan du läsa här.

Steffo och hustrun Caroline Törnquist, 62, bor dessutom riktigt ståndaktigt i en riktig drömvåning på Östermalm. Är du nyfiken på att se hur Steffo bor kan du läsa mer och se bilderna här.

Steffo Törnquist gillar cigarrer, golf och snygga bilar. Bildkälla: Stella Pictures.

Steffo Törnquist visar geniala uppfinningen på Instagram

I dagarna la Steffo ut en bild på sin Instagram från sin jakt som fick flera följare att fnissa till. Steffo har nämligen kommit på något väldigt finurligt. Sedan innan röker han pressade cigarrer, och nu kan han även mumsa på pressad korv.

"Asså, jag är ju för listig. Trogna följare vet sen länge att några av mina Steffo-cigarrer är fyrkantiga, boxed press, för att inte rulla av tornen om det hettar till vid jakt. Nu har jag också gjort en asgod korv som inte rullar av tornen. En landjäger smaksatt med whisky från Höga kusten. Familjen Hansens chark i Umeå gör korven, bara en sån sak nu kör vi… leve Boxed pressed", skrev Steffo till bilden på den platta korven och den platta cigarren.

Steffo Törnquist – the man. Bildkälla: Stella Pictures.

Hansens charks hemsida har Steffo berättat mer om sin smarta ölkorv.

"En ölkorv som ser exakt ut som mina cigarrer jag tillverkar i Centralamerika, dvs skarpt fyrkantiga för att de inte ska rulla från tornet under jakten, eller från vagnen under golfen… Därför släpps nu en Steffo ölkorv gjord enligt samma metod: först rulla, sen pressa! Får jag lov därför att servera ”cigarrkorven”, perfekt tuggmostånd, perfekt hetta i kryddningen och smaksatt med whisky från High Coast. Perfekt till en öl".

Henrik Schyfferts ord till Steffo Törnquist efter korvbilden

Och någon som verkar uppskatta Steffos tilltag är ingen mindre än komikern Henrik Schyffert, 54. I kommentarsfältet var nämligen Henrik snabb med att hylla Steffo.

Henrik Schyffert är ett fan av Steffo Törnquist. Bildkälla: Stella Pictures.

"Du är min favoritinfluencer!", skrev Schyffert varpå Steffo kaxigt svarade "Vet", följt av en solglasögonprydd emoji.

Killar ändå!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!