Stockholm

Gunilla Perssons bild väcker starka reaktioner: "Men wow"

Gunilla Persson
Gunilla Persson. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Gunilla Perssons senaste bild stack onekligen ut – och nu rasar reaktionerna in. Läs mer och se bilden här.


Läs mer

Att den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, har en stark karisma råder det ingen tvekan om. 

Gunilla, som bor i Los Angeles, lämnar nog ingen oberörd. På Instagram är hon inte rädd för att säga vad hon tycker om det ena och det andra. Den senaste tiden har Gunilla uppdaterat flitigt om sin mamma Iris, 96. Mer om turerna kring Gunillas mamma kan du läsa här.

Gunilla har varit inblandad i en hel del bråk med andra kända svenskar genom åren. Nyligen gick hon till attack mot Puma Swede, och tidigare har hon och Pernilla Wahlgren varit i luven med varandra. Detta efter att Pernilla kallade Gunilla för "svin". Även under "Svenska Hollywoodfruar" så hamnade Gunilla bland annat i bråk med Åsa Westerlund.

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla Perssons ärliga bild på Instagram

På Instagram har Gunilla 140 000 följare, och allra mest lägger hon upp bilder på sin dotter Erika Persson eller mamman Iris. Då och då bjuds det på en bild även på Gunilla, men selfies från Gunilla hör inte till vanligheterna.

Därför var det många följare som med glädje hoppade till lite extra när de scrollade igenom flödet och Gunillas senaste bild dök upp.

Gunilla la nämligen ut en serie bilder från i april i år då hon var i Sverige för att göra reklam för ICA. Första bilden är en närbild på Gunilla där hon är lätt sminkad med lite mascara och rött läppstift.

Följarna öste på med beröm i kommentarsfältet, och Gunilla har redan fått tusentals likes och över 50 kommentarer för sin bild där fansen är eniga: Gunilla har aldrig sett fräschare ut!Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.