Pontus Rasmusson
Pontus Rasmusson. - Foto: SVT

Pontus Rasmusson hånas för nya låten: "Sjukaste jag hört, fyfan"

Pontus Rasmusson har släppt låten "Beautiful girls" som han menar är en "hyllning till alla fantastiska tjejer". Men någon succé är det inte, menar en del av hans följare.


Barnidolen Pontus Rasmusson, 24, kämpar onekligen på. Youtube stängde ner hans kanaler efter att de slagit fast att han sexualiserade minderåriga. Detta då han tog upp ämnen som incest och våldtäkt i en del videos.

Pontus själv menade att hans kanaler stängdes ner på grund av "jantelagen".

I sin webshop sålde Pontus Rasmusson stringtrosor. "En dag får du kanske visa dom för mannen bakom designen (Pontus)", stod det att läsa.

Företagen bröt med Pontus Rasmusson efter skandalerna

Efter en stor granskning av Svenska Dagbladet fick Pontus Rasmusson det hett om öronen, och skandalerna kring hans person kom upp till ytan. Flera samarbetspartners bröt med Pontus Rasmusson.

På Youtube hade Pontus Rasmusson över 170 000 prenumeranter. Bildkälla: Youtube/Pontus Rasmusson

Pontus Rasmusson sökte jobb som städare

Pontus Rasmusson sökte andra jobb. Bland annat som städare och på en hamburgerkedja. Men enligt egen utsago fick han nobben på grund av det rykte han nu har.

– Jag fick svar rätt så snabbt. Och båda sa nej. Dom sa nej på grund av dom rykten som har spridits om mig. Det fick mig att inse att jag aldrig kommer att kunna ha ett vanligt jobb tyvärr. Allt det jag har offrat och gjort på Youtube har gjort att jag aldrig kan ha ett normalt, vanligt jobb om man säger så, förklarade Pontus på Snapchat.

Vad gör Pontus Rasmusson idag?

Pontus Rasmusson har försökt starta nya kanaler på Youtube, men de har stängts ner blixtsnabbt. Nu finns han istället på TikTok och Patreon. Pontus Rasmusson har redan fått kritik för att han har börjat be sina följare om dyra gåvor, något som Svenska Dagbladet uppmärksammade tidigare i veckan.

Utöver Patreon och TikTok så har Pontus nu släppt en ny singel. Han har tidigare blivit känd för sina låtar "Mm yeah" som har över 880 000 spelningar på Spotify. 

En cover av "Bumbibjörnarna" har 281 000 spelningar och låten med den tveksamma titeln "Birthday sex" har streamats 169 000 gånger.

Pontus nya låt heter "Beautiful girls", och på Instagram skrev Pontus själv om låten att det är en "hyllning till er fantastiska tjejer". Låten är en cover av Sean Kingstons "Beautiful girls" från 2007.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av hånfulla kommentarer.

"Får jag fråga vilken åldersgrupp du siktar på?"

"Han spelar väl denna på 12-åringarnas disco"

"Du har ju inte ens gjort låten?"

"Sjukaste jag hört, fyfan"

"Måste han förstöra alla låtar?"

"Låter som att du sjunger karaoke".

På Spotify har Pontus nya låt hittills cirka 3 000 spelningar. Om det blir fler återstår att se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!