Stockholm

Bonde-Ellinors mysiga kväll med tatuerade hunken: "Hur drömmigt?"

Ellinor Eke-Göransson Bonde-Ellinor
Bonde-Ellinor delade med sig av en väldigt mysig bild på sin Instagram. Foto: Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor befinner sig i Mexiko där hon är på jobb. Men det ser ut som att Ellinor har lite tid att njuta på också...


Läs mer

Bonde-Ellinor, eller Ellinor Eke-Göransson, 29, som hon egentligen heter, har tagit det svenska folket med storm. Efter sin medverkan i "Bonde söker fru" gick hon rätt in i våra hjärtan, och där tycks hon ha stannat.

Som bekant så blev Ellinor tillsammans med bonden Filip Nilsson. Relationen mellan Ellinor och Filip blev omskriven då han inte valde Ellinor först – utan det var inte förrän TV4 gjorde ett återbesök på Filips gård som det stod klart att Ellinor och Filip hade hittat tillbaka till varandra efter att kamerorna hade stängts av.

Filip Nilsson och Bonde-Ellinor blev ett par efter "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Bonde-Ellinor och Filip gjorde slut

Men i maj tidigare i år gjorde Filip och Ellinor slut. Ett besked som kom som en chock för Bonde-Ellinors följare. 

I ett hjärtskärande inlägg skrev Ellinor bland annat att "året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana".

Det gör Bonde-Ellinor idag

Efter uppbrottet från Filip har det hunnit hända en hel del i Ellinors liv. Hon har tagit ett stort beslut och lämnat spenaten för att flytta till Stockholm. Efter sin medverkan i "Bonde söker fru" har Ellinor satsat mer på ett jobb bakom kameran. Hon har bland annat varit iväg och spelat in "Robinson", och nu är hon ute på ett nytt jobbäventyr i Mexiko.

Bonde-Ellinor: "Tänk vad livet kan bli bra ändå..."

På Instagram, där Ellinor har över 40 000 följare, så uppdaterade hon nyligen om hur hennes liv ser ut borta i den härliga värmen.

– Här har jag inte så mycket att klaga på som ni har sett på mina bilder. Jag har hamnat i världens paradis. Det är hur vackert som helst. Jag jobbar ju här, och jag trivs jättebra med mitt jobb och mina kollegor och allting. Jag mår jättebra, berättade Ellinor i en Instagram Story.

Till klippet skrev hon: ”Tänk vad livet kan bli bra ibland ändå…”.

Bonde-Ellinor mysiga kväll med mystisk hunk på stranden

Ellinor har dessutom lagt ut en serie bilder från sina dagar i Mexiko, och den första bilden visar hur Ellinor och en långhårig, tatuerad man sitter bredvid varandra och njuter av den vackra solnedgången. 

Vem den mystiska mannen är avslöjar inte Ellinor, men han verkar minst sagt vara något flamboyant då han även har målat naglarna i svart nagellack.

"Ungefär såhär har min första vecka i Mexico sett ut! Hur drömmigt?", skrev Ellinor till bilderna.

Och följarna, de verkar instämma.

"Ser jättemysigt ut", "Vilken bild" och "Du är värd att ha det så här" var några gulliga reaktioner som trillade in.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om när Ellinor röt ifrån efter ett romansrykte. Läs mer om det här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.