Stockholm

Gunilla Persson skäller ut fansen: "Stick härifrån"

Gunilla Persson
Gunilla Persson rasar mot följarna. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Gunilla Persson upphör aldrig att engagera och uppröra. Och det finns en del saker som får Gunilla att se rött. Nu sätter hon ner foten rejält. "Jag blir så glad när ni sticker härifrån – ni har inte med mig att göra...", skriver Gunilla.


Läs mer

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, är minst sagt aktiv på Instagram där hon har över 140 000 följare. Gunilla engagerar alltid sina fans. Förra veckan delade Gunilla ett klipp där hon blev slickad i ansiktet av sin hund Scooby – och följarna tyckte att det var oerhört ofräscht. En del gick så långt som att kalla det för "perverst".

Gunillas inlägg om dottern Erika Persson väcker alltid reaktioner, och så även de som hennes mamma Iris Persson, 96. När det kommer till Iris så är det flera av Gunillas trogna fans som menar att Gunilla har lagt ut alltför privata bilder på Iris. Bland annat har Gunilla i sin blogg lagt ut bilder som visade mammans sår, och på Instagram har hon delat hur det ser ut när Iris får håret tvättat. 

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla Persson skäller ut följarna: "Stick härifrån"

I helgen gick Gunilla till hård attack mot en del av sina följare – i alla fall de som kritiserar hennes sätt att ta hand om sin mamma Iris. En del följare har nämligen ihärdigt skrivit att Gunilla borde låta Iris somna in. Det här har fått Gunilla att tända till rejält.

"Alla som uttalar sig utan att ha en aning om vad saken gäller kan sticka. Jag blir så glad när ni sticker härifrån, ni har inte med mig att göra om ni inte är med mig i kampen för livet. Så länge som hjärtat slår och det finns ett leende på min mammas läppar så kommer hon och jag att kämpa för att vi kan få vara tillsammans. Alla som tycker annorlunda kan bara dra någonstans där solen inte skiner!!!! Ni har ju för fan inte vanligt folkvett, ibland måste man svära!", skriver Gunilla.

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla berättar vidare att hennes mamma har varit väldigt illa däran den senaste tiden.

"Hon dog nästan. Nu är hon på bättringsvägen får vi hoppas och ber till Gud för", skrev Gunilla vidare.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.